To je to što me zanima!

Veliki obrat?! Messijeva stanka privremena, vraća se 'gaučima'

Messijeva izjava o umirovljenju nedugo nakon finala bila je koktel ljutnje i frustracije, Leo se osjećao kao jedini krivac za novi poraz i vodio momčad prema novom krahu, tvrdi La Nación
Vidi originalni članak

Donio sam odluku, to je to, reprezentacija je za mene završena priča, rekao je Lionel Messi nakon novog poraza u finalu Copa Américe od Čilea, četvrtog uzastopnog poraza u finalima velikih natjecanja u dresu Argentine.

Navijači "gauča" danima oplakuju odlazak najboljeg svjetskog nogometaša iz nacionalne selekcije, no čini se kako bi cijela priča mogla doživjeti kopernikanski obrat.

"Stručnjaci i navijači - ne nužno iste osobe - mogu mirno spavati: Messi će se vratiti u reprezentaciju. Jedino je otvoreno pitanje kada", donosi u nedjelju argentinski list La Nación i dodaje:

"Nakon razgovora s nekoliko jakih izvora vrlo bliskih 'desetki', La Nación može tvrditi kako nema 'zbogom'. To je samo stanka."

List tvrdi kako je Messijeva izjava o umirovljenju nedugo nakon finala bila "koktel ljutnje i frustracije" i da se Leo "osjećao kao jedini krivac za novi poraz i vodio momčad prema novom krahu".

Nepoznato je kada bi se Messi trebao vratiti među "gauče", ali La Nación tvrdi da će svakako ponovno obući plavo-bijele pruge na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

 

Treba li se Leo Messi vratiti u reprezentaciju?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 73

  • dkoor 03.07.2016.

    Messi mora igrati. Ne samo radi Argentinaca, vec i radi svih ljubitelja nogometa.

  • Mamlaz 03.07.2016.

    Ako Messi ne promjeni mišljenje, bit će nam upola lakše osvojit naslov u Rusiji...

  • montello 03.07.2016.

    vratit ce se on

Komentiraj...
Vidi sve komentare