Obavijesti

Sport

Komentari 285

Messi šokirao 'gauče': Dosta je, više neću igrati za Argentinu!

Messi šokirao 'gauče': Dosta je, više neću igrati za Argentinu!
1

Po nekima najbolji nogometaš svih vremena Leo Messi oprostio se od reprezentacije. Nakon poraza od Čilea u finalu Copa Americe rekao je kako je njegova priča s reprezentacijom završila

VIDEO

Donio sam odluku, to je to, reprezentacija je za mene završena priča, šokirao je Leo Messi nakon novog poraza u finalu Copa Americe.

Iznenađujuću odluku jedan od najboljih nogometaša svih vremena donio je nakon što je Čile pobijedio njegovu Argenitinu (4-2) u finalu Cope boljim izvođenjem penala.

- Vjerujem da sam ovu odluku donio u svoje ime i u ime mnogih koji su to priželjkivali. Trudio sam se, pokušavao, ali jednostavno nije išlo - dodao je Messi.

Mnogi Argentinci još se nadaju da je Leov oproštaj samo privremen i da je posljedica razočaranja u finalu Cope s obzirom da je upravo on bio jedan od dvojice koji su promašili penal u raspucavanju. No Messi se već jako dugo bori s neizdrživim pritiskom, a nedavno je i njegov veliki prijatelj Mascherano poručio navijačima da su nepravedni prema Leu te da će uskoro vidjeti kako je to kada Messija neće biti u reprezentaciji.

Taj dan je, čini se, došao. Vidjet ćemo kako će 'gauči' izgledati u eri nakon Lea. 

Nade da bi se mogao predomisliti, naravno, još tinjaju jer teško je prihvatiti da se najbolji nogometaš svijeta oprašta od nacionalne vrste s 29 godina, a da pritom nije osvojio ništa s reprezentacijom. 

Odlaze svi najbolji

No nije Messi jedini koji napušta argentinsku reprezentaciju. Prema pisanju argentinskih medija Leo je samo pokrenuo val otkaza u reprezentaciji, a kao bivši se spominju Agüero, Mascherano, Di Maria, Lavezzi, Banega, Biglia...

- Postoji nekoliko igrača koji razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Nikad nije bila gora atmosfera u svlačionici, gore je bilo nego na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ili nekoj drugoj Copi - rekao je Agüero.

S druge strane Sergio Romero vjeruje da će se Messi predomisliti te da je sve to rekao samo 'vruće glave'.

Promašio penal i rekao 'zbogom'

Posljednju priliku imao je noćas u finalu Cope. No nakon 0-0 u regularnom dijelu i produžecima, krenulo se u izvođenje penala. Prvi je od Argentinaca pucao upravo Messi, puknuo loptu iznad gola i tu je. čini se, prelomio. Nije pomoglo ni što je prije njega promašio Vidal s obzirom da ni Biglia nije bio uspješan i Argentina je i četvrti put od zanjih pet Copa izgubila u finalu.

Svih utakmica Barcinog genijalca za reprezentaciju Argentine možete se prijestiti na portalu Goal.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija