To je to što me zanima!

Veliki udarac za Clipperse: Ivica Zubac 'out' barem mjesec dana

Zubac je u svakoj od prethodnih četiri sezone igrao barem 72 utakmice, tako da je ovo njegova prva značajna ozljeda nakon dugo vremena. Ove sezone igra najbolju košarku u karijeri
Vidi originalni članak

Ivica Zubac (26) propustit će barem mjesec dana košarke nakon što je istegnuo list na lijevoj nozi, što je veliki udarac za njegovu momčad Los Angeles Clipperse.

Clippersi su trenutačno momčad u najboljoj formi u NBA ligi s čak 23 pobjede u posljednjih 30 utakmica nakon slabijeg ulaska u sezonu. Zupcu puno znači prisustvo dvojice sjajnih i iskusnih playmakera, Jamesa Hardena (34) i Russella Westbrooka (35).

Stoga nije čudo što Zubac igra najbolju sezonu u karijeri s 12,4 koševa (najviše u karijeri), 9,7 skokova i 1,4 blokada (najviše u karijeri). Hrvat se ozlijedio u nedjelju u utakmici protiv Minnesote, koju su Clippersi izgubili 109-105.

NASMIJAO SVE U PROSTORIJI VIDEO NBA zvijezda pokušala pričati na hrvatskom, Zubac u nevjerici: 'Koji je ovo jezik?'

- Moramo se snaći, Mason (Plumlee, op a.) konačno je u boljoj formi, ali još mora raditi. Daniel Theis radi sjajan posao, a sad će imati više odgovornosti. Zubac će nam definitivno nedostajati. Samo želi igrati, baš mi je žao radi njega - rekao je trener Ty Lue.

NBA NOĆ Zubac solidan u slavlju, Pistonsi i Bogdanović ponovno izgubili, Pelicansi razbili Šarića i GSW

Zubac je u svakoj od prethodnih četiri sezone igrao barem 72 utakmice, tako da je ovo njegova prva značajna ozljeda nakon dugo vremena. Za otprilike četiri tjedana Clippersi bi trebali objaviti nove vijesti i izvijestiti kada bi se mogao vratiti na teren.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ralfucho 17.01.2024.

    Nek se on nama vrati u formi do 6mjeseca za kvalifikacije za olimpiske...lako cemo mi za clipperse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare