To je to što me zanima!

Veliko finale: Pada odluka ili majstorica u Gružu?

Mladost bi pobjedom u današnjem susretu prvi put nakon 2003. postala prvak Hrvatske. Ukoliko ne uspiju, Jugu ostaje šansa za peti naslov u nizu
Vidi originalni članak

Vjerojatno u Mladosti nisu ni sanjali da će nepuna dva mjeseca nakon što su dotaknuli dno imati priliku da pobjedom na svom bazenu dođu do naslova prvaka Hrvatske. Četvrta utakmica finala između Mladosti i Juga igra se večeras (18.00) na Savi i pobijede li “žapci” - prvaci su, u slučaju pobjede Juga o prvaku Hrvatske odlučivat će peta, posljednja utakmica u Gružu.
- Sigurno je jedino da ćemo ponovno igrati do samog kraja neizvjesnu utakmicu. Ove dvije momčadi pokazale su da su ravnopravne i teško je ikome dati prednost u ovoj utakmici - rekao je iskusni trener Mladosti Ozren Bonačić. "Bone" zna što će presuditi u bazenu uz Savu.
- Tko bude borbeniji i koncentriraniji, slavit će u ovom okršaju!
Na drugoj klupi sjedit će Emil Nikolić. Posljednje četiri sezone Jug je vodio do naslova, ovoga puta neće biti lako.
- Moramo se vaditi, što neće biti lako s obzirom da imam jako mladu momčad. Mladost puno izlazi na Boškovića i u toj situaciji nam nedostaje igrač koji bi povukao kada je najpotrebnije - problem Juga detektirao je Nikolić i dodao:
- Puno puta smo dokazali da smo najbolji kada je najteže. Vjerujem da ćemo tako odigrati i ovoga puta.
Burić i Vrdoljak predvode Mladost u ovom finalu i Nikolić mora pronaći način kako njih zaustaviti. Napadački, Boškoviću se konačno moraju pridružiti Bušlje i Joković u pravom izdanju.

MLADOST - JUG CO (18 SATI)
SUCI: Rotunno i Salino (Italija)
MLADOST: Pavić, Burić, Antonijević,Smith, Iosep, Muslim, Đogaš, Vrdoljak, Lončar, Babić, Franković, Franičević, Karač, Buljubašić
JUG CO: Vićan, Bošković, Dobud, Joković, Bušlje, Hrošik, Pecotić, Obradović, Marković, Smodlaka, Drobac, I. Sukno, S. Sukno, Car.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedran_zgb 30.04.2008.

    slusam ovog jadnog nikolica sad prije utakmice:\"nek pobijedi bolji a to je jug\"...ko neki pubertetlija jadni...bonacici je lijepo reko da ce bit napeto,podjednake tekme a onda ova sirovina tovarska \"pametno\" odgovori:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare