To je to što me zanima!

Veliko pojačanje za Francuze: Thierry Omeyer ipak ide na EP

Legendarni francuski golman Thierry Omeyer ipak će igrati na Europskom prvenstvu u rukometu (12-26. siječnja). Omeyer se brže od očekivanog oporavio od ozljede
Vidi originalni članak

Thierry Omeyer (37) ipak će igrati na Europskom prvenstvu u Danskoj iako se činilo kako je legenda Francuske izgubljena za ovaj EP. Iskusni golman u listopadu je 2013. godine ozlijedio biceps lijeve ruke, no oporavak nakon operacije išao je brže od očekivanog i Omeyer će biti spreman pomoći Francuskoj u Danskoj.

Liječnici francuske reprezentacije nakon dvodnevne su procjene odlučili da je Omeyer spreman podnijeti napore kakve nosi dvotjedno natjecanje poput EP-a. Omeyer se već priključio treninzima 17 drugih rukometaša koje će Claude Onesta voditi u Dansku, no čini se da neće konkurirati za nastupe od samog početka turnira. 

Francuska je u skupini C sa Srbijom, Poljskom i Rusijom. Ta skupina križa se s onom u kojoj je Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Legenda17 08.01.2014.

    Najbolji vratar u povijesti. Iako zna katastrofalno braniti na malim utakmicama, uvijek je briljirao kad je trebalo, nažalost, to je najčešće bilo protiv Hrvatske

  • dudek12345 08.01.2014.

    iako je vec u godinama.. uvijek je na najvisoj mogucoj razini kada to situacija iziskuje... protiv nas nikad nije zahrđo... uvijek je vuko francuze i bio njihov oslonac..

  • 08.01.2014.

    omeyer uvijek iznad svojih mogućnosti u reprezentaciji upravo zbog granitne obrane dinart, karabatić, gille

Komentiraj...
Vidi sve komentare