To je to što me zanima!

Veliko pojačanje za napad na vrh Europe: Teodosić u Zvezdi

Miloš Teodosić jedan je od najboljih europskih košarkaša proteklog desetljeća, okušao se u NBA ligi u dresu Los Angeles Clippersa, a sada se vratio na domaće parkete...
Vidi originalni članak

Miloš Teodosić (36) novi je košarkaš Crvene zvezde. O ovom transferu već se dulje vrijeme priča u košarkaškim krugovima, no danas je sve postalo službeno. Srpski košarkaš prvo se rastao s Virtusom iz Bologne, a onda potpisao vjernost Crvenoj zvezdi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti naše zemlje, Miloš Teodosić novo je pojačanje Crvene zvezde - stoji u službenom priopćenju Crvene zvezde.

Miloš Teodosić je jedan od najboljih europskih košarkaša posljednjeg desetljeća, 2010. godine bio je MVP Eurolige (kao igrač Olympiacosa), dok je Euroligu šest godina kasnije osvojio kao košarkaš CSKA Moskve. Igračku karijeru započeo je u FMP-u, a još je igrao u Borcu iz Čačka, Los Angeles Lakersima i Virtusu.

Velike uspjehe postigao je i na reprezentativnom planu gdje je sa Srbijom osvajao srebra na EuroBasketu u Poljskoj 2009., Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj 2014. i Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.07.2023.

    Dnevna doza Srba se jednostavno mora ispoštovati na 24 sata

  • bedak11 11.07.2023.

    Mozda najprecjenjeniji igrac u povijesti sporta. Napravi dva tri blesava dodavanja po mecu i svi misle da je genijalac. Jokic radi sve to, samo bolje i vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare