To je to što me zanima!

Velšanin već oduševio Bjelicu: Derbi bez publike nema smisla

Ima dovoljno termina srijedom kad se može igrati utakmica u Splitu, tako da ako razmišljaju o nečemu, onda je bolje da ga odgode. Ne želim derbi s Hajdukom bez publike, rekao nam je Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Zbog korona virusa bi se prvi put u povijesti derbi Hajduka i Dinama mogao igrati bez publike. HNS ozbiljno razmišlja o tome, ali i o odgodi derbija. Splićani i Zagrepčani trebali bi igrati u srijedu 4. ožujka, nadamo se da i hoće, naravno, pred publikom. Jer je to blagdan hrvatskog nogometa.

- Nema nikakvog smisla da se derbi igra bez gledatelja - rekao nam je Nenad Bjelica i nastavio:

- Ima sasvim dovoljno termina da se ta utakmica igra u neku drugu srijedu, da bude odgođena. Pa bolje je odgoda nego da se derbi s Hajdukom igra bez publike. Ne želim takav derbi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izet Hajrović i Mario Gavranović jedan su dan proveli u kućnoj karanteni. No, simptoma korona virusa nema ni u tragovima.

- Obojica su trenirala i u srijedu i u četvrtak. Nema apsolutno nikakvog razloga za brigu. Mene situacija s korona virusom uopće ne brine. Mislim da se diže prevelika panika - jasan je trener hrvatskog prvaka, kojega čekaju dva derbija.

U subotu u Maksimir stiže Rijeka.

- Dilaver i Stojanović vraćaju se u sastav, Moro i Ivanušec imaju neke sitne probleme, nema Perića i Marina, a i Gvardiol je dobio udarac - rekao je Bjelica, koji je u posljednjoj utakmici protiv Intera Brunu Petkovića ostavio na klupi.

Poznajući trenera Dinama, očito je i ovim potezom htio razbuditi svojeg centarfora.

- Bit će u kadru za oba derbija. Hoće li početi, to ću vidjeti. Na njemu je da se nametne kao i svi ostali igrači da bi bio u prvih 11 - kratko je situaciju oko Brune Petkovića komentirao Bjelica.

- Jednostavno, taj sam dan pogriješio - kaže strateg Zagrepčana, koji bi trebao voditi utakmicu protiv Rijeke jer se Dinamo žalio na suspenziju od mjesec dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno nam je u razgovoru rekao kako želi Dinamo voditi i iduće sezone, ima važeći ugovor, ali da u svemu postoje dvije strane. 

- Ma u svakom odnosu, u svakoj obitelji ili klubu ima nesuglasica i drugačijih razmišljanja. Pa normalno je da toga ima i u Dinamu. Mi radimo sve da iduću sezonu dočekamo još jači. Nadam se kako ćemo ponovno igrati u skupini Lige prvaka - rekao je Bjelica i nastavio:

- Sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem i s ljudima u klubu razgovaram o pojačanjima za iduću sezonu. I sa Zdravkom se čujem dva-tri puta tjedno. Puno razmišljamo o idućoj sezoni.

Dakle, po ovim se trenerovim riječima može zaključiti da se u novi juriš na elitu ide s njim na klupi. 

Prošloga je tjedna na treninzima s prvom momčadi bilo i pojačanje iz Arsenala.

- Robbie Burton je igrač sjajnog pasa, veliki potencijal. To se vidjelo na svakom treningu - završio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Blue Star 28.02.2020.

    Treba odmah krenut s novim klincima i pustit ih nek si uigravaju par godina, bodovnu zalihu imaju

  • papilon100 28.02.2020.

    Pa stavi Velsanina u momcad kako je Bukowi reko igra mala odma sve se vidi ko zna zna mlad ili star odma igra nis necekat

  • Veliki Meštar sviju hulja 28.02.2020.

    sve je to obični drek na šibici, samo lova lova i nista vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare