Obavijesti

Sport

Komentari 47

Velšanin već oduševio Bjelicu: Derbi bez publike nema smisla

Velšanin već oduševio Bjelicu: Derbi bez publike nema smisla
1

Ima dovoljno termina srijedom kad se može igrati utakmica u Splitu, tako da ako razmišljaju o nečemu, onda je bolje da ga odgode. Ne želim derbi s Hajdukom bez publike, rekao nam je Nenad Bjelica

VIDEO

Zbog korona virusa bi se prvi put u povijesti derbi Hajduka i Dinama mogao igrati bez publike. HNS ozbiljno razmišlja o tome, ali i o odgodi derbija. Splićani i Zagrepčani trebali bi igrati u srijedu 4. ožujka, nadamo se da i hoće, naravno, pred publikom. Jer je to blagdan hrvatskog nogometa.

- Nema nikakvog smisla da se derbi igra bez gledatelja - rekao nam je Nenad Bjelica i nastavio:

- Ima sasvim dovoljno termina da se ta utakmica igra u neku drugu srijedu, da bude odgođena. Pa bolje je odgoda nego da se derbi s Hajdukom igra bez publike. Ne želim takav derbi.

Pokretanje videa...

Nogometaši Dinama u Krašu 00:29

Izet Hajrović i Mario Gavranović jedan su dan proveli u kućnoj karanteni. No, simptoma korona virusa nema ni u tragovima.

- Obojica su trenirala i u srijedu i u četvrtak. Nema apsolutno nikakvog razloga za brigu. Mene situacija s korona virusom uopće ne brine. Mislim da se diže prevelika panika - jasan je trener hrvatskog prvaka, kojega čekaju dva derbija.

U subotu u Maksimir stiže Rijeka.

- Dilaver i Stojanović vraćaju se u sastav, Moro i Ivanušec imaju neke sitne probleme, nema Perića i Marina, a i Gvardiol je dobio udarac - rekao je Bjelica, koji je u posljednjoj utakmici protiv Intera Brunu Petkovića ostavio na klupi.

Poznajući trenera Dinama, očito je i ovim potezom htio razbuditi svojeg centarfora.

- Bit će u kadru za oba derbija. Hoće li početi, to ću vidjeti. Na njemu je da se nametne kao i svi ostali igrači da bi bio u prvih 11 - kratko je situaciju oko Brune Petkovića komentirao Bjelica.

- Jednostavno, taj sam dan pogriješio - kaže strateg Zagrepčana, koji bi trebao voditi utakmicu protiv Rijeke jer se Dinamo žalio na suspenziju od mjesec dana.

Pokretanje videa...

01:01

Nedavno nam je u razgovoru rekao kako želi Dinamo voditi i iduće sezone, ima važeći ugovor, ali da u svemu postoje dvije strane. 

- Ma u svakom odnosu, u svakoj obitelji ili klubu ima nesuglasica i drugačijih razmišljanja. Pa normalno je da toga ima i u Dinamu. Mi radimo sve da iduću sezonu dočekamo još jači. Nadam se kako ćemo ponovno igrati u skupini Lige prvaka - rekao je Bjelica i nastavio:

- Sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem i s ljudima u klubu razgovaram o pojačanjima za iduću sezonu. I sa Zdravkom se čujem dva-tri puta tjedno. Puno razmišljamo o idućoj sezoni.

Dakle, po ovim se trenerovim riječima može zaključiti da se u novi juriš na elitu ide s njim na klupi. 

Prošloga je tjedna na treninzima s prvom momčadi bilo i pojačanje iz Arsenala.

- Robbie Burton je igrač sjajnog pasa, veliki potencijal. To se vidjelo na svakom treningu - završio je Bjelica.

Zagreb: Kandidatkinje za izbor MISS Universe družile se s igračima Dinama Zagreb: Kandidatkinje za izbor MISS Universe družile se s igračima Dinama
Zagreb: Kandidatkinje za izbor MISS Universe družile se s igračima Dinama
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener