To je to što me zanima!

Verrati i Beckham pocrvenili, igrači se potukli, PSG slavio

U 81. minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Verrati, a u drugoj minuti sudačke nadoknade izravni crveni karton dobio je David Beckham
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a pobjedom kod Eviana 1-0 u 34. kolu francuskog prvenstva napravili su veliki korak prema naslova prvaka.

Jedini gol na utakmici zabio je Javier Pastore u 50. minuti. Argentinac je dobio loptu od Jalleta, te je lijepo odmjerenim udarcem s 13, 14 metara pogodio dalji kut golmana Eviana.

Do kraja utakmice Parižani su grčevito čuvali teško stečeno vodstvo, a na ruku im nisu išle ni ruke suca koji je isključio čak dva njihova igrača.

U 81. minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Verrati, a u drugoj minuti sudačke nadoknade izravni crveni karton dobio je David Beckham, koji je u igru ušao samo osam minuta ranije.

Čim je sudac označio kraj utakmice, došlo je do naguravanja igrača, a onda i tučnjava u kojoj su sudjelovali igrači, ali i članovi stručnih stožera obje momčadi. Ipak, bilo je nekoliko mirnijih glava, koje su uspjele primiriti situaciju.

PSG četiri kola prije kraja ima devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Marseillea, dok je Evian na 17. mjestu s 34 boda.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • scratcher 29.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • djara17 29.04.2013.

    Hajduk živi vječno!

  • user_59117 29.04.2013.

    Nadams e da su decki iz Eviana znali da se Ibra prije nogometa bavio karateom i dosao do crnog pojasa . . pa se vi tucite ja bi 2 razmislio ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare