To je to što me zanima!

Veselin Vujović i Mandalinić proveli su dan u Remetincu...

Iznenadilo me koliko dečki znaju o rukometu. Bilo je tu i taktičkih pitanja o igri Hrvatske na Euru, rekao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović nakon posjete zatvoru
Vidi originalni članak

Trener rukometaša Zagreba Veselin Vujović i jedan od najboljih igrača Stipe Mandalinić posjetili su zagrebački zatvor Remetinec. 

Svaki mjesec zatvorenici biraju koga bi od javnih osoba htjeli da im dođe u posjet. Izbor je pao na Zagrebov dvojac koji se rado odazvao, piše Večernji list.

- Recimo da već imam iskustva kad je riječ o ovakvom tipu posjeta. Bio sam gost jednog zatvora dok sam igrao u Metaloplastici, ali i u Barceloni. Iznenadilo me koliko dečki znaju o rukometu. Bilo je tu i taktičkih pitanja o igri Hrvatske na Euru. Kasnije sam čuo da je jedan od onih koji je postavio najviše pitanja o taktici bivši rukometaš koji uskoro izlazi - rekao je Vujović, koji je anegdotama nasmijavao zatvorenike.

Stipe Mandalinić konačno se vratio nakon ozljede i trebao bi biti spreman za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Löwena u Areni Zagreb (19. ožujka).

- Kad sam se drugi put ozlijedio, mislio sam da je gotovo s mojim rukometom. No onda sam si rekao da ne smijem odustati i evo me opet među dečkima - rekao je Mandalinić.

Vujović i Mandalinić Remetincu su poklonili Zagrebov dres s potpisima svih igrača.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mislilac 10.03.2016.

    Nisam znao da robijaši prate rukomet a dečkima svaka čast što su se odazvali.

  • fantazist 10.03.2016.

    Veselin nas uveseljava. Dobar čovjek. Dobar trener.

  • Americka_pita 10.03.2016.

    Veliki je gospodin ovaj Vujovic. Jako drag i pristupačan čovjek. Sportski jako uspješan, a ostao prizeman čovjek, dostupan svakome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare