To je to što me zanima!

Skandal: Vešovićeva djevojka je brutalno izvrijeđala Soudanija!

GOSPOĐICE, SRAM VAS BILO Dok Marko Vešović vrijeđa igrače Cibalije i naslađuje se duploj kruni spominjući Soudanija, njegova ljepša polovica nema nimalo ljepše riječi za Dinamovog Alžirca
Vidi originalni članak

Izjave Marka Vešovića o Hilalu Soudaniju nakon utakmice finala Kupa na granici su naslađivanja, ali ono što je Vešovićeva zaručnica Tamara Bulatović napisala prešlo je tu granicu. Treba biti velik u porazu, ali ponekad je teže biti velik u pobjedi. 

Zapravo je nastavila ono što je njezin dečko počeo nakon utakmice u Varaždinu.

- Kako je bilo čuvati Soudanija? Pitajte me iz kojeg džepa da ga izvadim - rekao je Vešović nakon utakmic u kojoj je Rijeka uzela Dinamu i Kup.

Zasluženo. Čestitke Rijeci, a mladom paru sretno u braku. Vešović i njegova djevojka zajedno su sedam godina i vjenčat će se 3. lipnja u Budvi. Shvaćamo euforiju u momčadi Rijeke, ali ovakve uvrede stvar su osnovnog kućnog odgoja.

Umjesto da s budućim suprugom slavi njegov veliki uspjeh, ona vrijeđa igrača koji je s Dinamom u zadnje četiri godine osvojio više trofeja nego Rijeka u 70 godina.

Gospođice Bulatović, ovo vam nije trebalo...

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 244

  • FASTT 30.10.2017.

    Da osvojio više trofeja nego rijeka u 70 godina,samo kad ste toliko pametni onda recite na koji nacin je dinamo osvojio sve te naslove i kskvo sudenje imaju oni uz lokose ,i gdje to u svijetu ima da jednog igraca iz lokomotive dva put preprodaju u prciju,,, uf sta ste pametni nema sta ali necete jos dugo Maminjo nije trebao proklinjat jer ako dinamo bude vracao svoje dugove ne pise mu se dobro

  • DraženČičak-GTi 03.06.2017.

    Lijepa i mutna...

  • marko140_1 02.06.2017.

    o srećo neodgojena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare