To je to što me zanima!

Viceprvaci opet u klubovima: Dule zabio pet, Musa ostao suh

'Zebre' su slavile s velikih sedam razlike (32-25), a hrvatski kapetan Duvnjak je pokazao kako ga europsko prvenstvo i nije pretjerano umorilo. Zabio je čak pet golova za Kiel...
Vidi originalni članak

Nakon osvojenog europskog srebra, krenule su obaveze u klubovima za hrvatske rukometaše. Prvi su svoj drugi dio započeli Mađari i Poljaci, a odmah nakon njih Slovenci i oni u najtežoj rukometnoj ligi - njemačkoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hannover-Burgdorf nije bio dovoljno jak za prvoplasirani Kiel. 'Zebre' su slavile s velikih sedam razlike (32-25), a hrvatski kapetan Duvnjak je pokazao kako ga europsko prvenstvo i nije pretjerano umorilo. Zabio je čak pet komada, kao i Pekeler i Bilyk. Upravo su oni bili trojac koji je vodio 'zebre' do pobjede preko Brozovićeve momčadi. Inače, hrvatski je pivot zabio tri gola za svoju momčad.


Željko Musa nije zabio niti jedan gol protiv drugoplasiranog Flensburga kojega su Skandinavci vodili do očekivanog slavlja 29-23. Magdeburg je uz to ozlijedio svog Gislija Kristjanssona kojega je naš Musa iznio s terena s bolnom grimasom na licu.

CINDRIĆEVA OZLJEDA OZBILJNIJA Ma što je to odmor? Duvnjak zaigrao u prijateljskoj utakmici

KAPETAN O BUDUĆNOSTI Duvnjak: Ne znam dokad ću trajati. Slušat ću svoje tijelo...

Berlinske lisice slavile su protiv Balingena 33-27. Od Hrvata, Gojun, Kopljar i Mandalinić su doprinijeli pobjedi. Mamićev Leipzig je slavio protiv Erlangena 26-21, pri čemu je naš Marko zabio dva gola i zaradio žuti karton.

U ostalim susretima Lemgo je bio bolji od Stuttgarta rezultatom 27-23. Ludwigshafen zabio je dva više nego li Nordhorn-Lingen 21-19, a Bjornsen je vodio Wetzlar do slavlja nad Bergischerom 27-24.

Hoće li zaigrati Luka Cindrić saznat ćemo u srijedu kada njegova Barcelona igra protiv Helvetie Anaitasune u 20:30.

NIKAKO DO ZLATA Četiri finala, četiri velike tuge! Dule, u Tokiju je nova prilika...

Dodajmo i kako je Karačićev Kielce deklasirao klub sa sredine poljske tablice - Kalisz 42-22, a tri dana ranije porazili su Tarnow 33-19. Wisla Plock nadjačala je Gwardiu Opole 26-20.Upravo Wisla i Kielce susrest će se već u utorak u prvenstvenom derbiju vrha tablice. 

Gorenje je slavilo u slovenskom prvenstvu 26-25 nad Koperom, dok je Celje bilo bolje od Maribora 30-19.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dmiota 03.02.2020.

    Idiote nije Dule,Domo je nadimak ne pravite od njega Dušana

  • 03.02.2020.

    Duvnjaku je nadimak Domo(od Domagoj) a ne Dule jer nije Dušan,to svi znaju u Đakovu i Slavoniji

  • ivan802 03.02.2020.

    Bogami i ja osto suv sinoc, a bas sam imao dobru priliku, ali zena zvala da je mali ruku ozljedio da ga treba u bolnicu vozit. I sta ces, osta suva k.... htjela zena, al gadi mi se to brate :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare