Sport

Komentari 67

Duvnjak: Ne znam dokad ću trajati. Slušat ću svoje tijelo...

Duvnjak: Ne znam dokad ću trajati. Slušat ću svoje tijelo...

Pretužni smo bili nakon finala, ali kad doživiš ovako nešto, znaš da si napravio pravu stvar, rekao je najbolji rukometaš Eura i dodao: "Nadamo se novom dočeku na ljeto, ali bit će jako teško"

Najbolji igrač Europskog prvenstva u rukometu koje je završilo u nedjelju, hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak (31), oduševljen je dočekom koji su mu priredili Zagrepčani u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića, gdje je srebrnu medalju "kauboja" došlo pozdraviti oko 5000 ljudi.

- Pozdrav kapetane Pero, Drago... Čuju li nas? Veliki uspjeh... Pretužni smo bili jučer, ali kad doživiš ovako nešto, znaš da si napravio pravu stvar. Osvojili smo medalju i nitko sretniji od nas - rekao je kapetan viceprvaka Europe.

- Cimeru, reci nešto... Ma ti si meni najbolji - zezao se Duvnjak sa Željkom Musom.

- Što dalje? U boj, u boj, haha... Idemo u klubove i u četvrtom mjesecu moramo izboriti Olimpijske igre - rekao je Duvnjak i dodao:

- Nadamo se novom dočeku na ljeto, ali prvo trebamo izboriti Olimpijske igre, bit će jako teško, igramo u Francuskoj. Ali pokazali smo da smo dobra, prava momčad i nadamo se da ćemo opet doživjeti ovakav doček.

Avantura je krenula iz Graza, prenijela se u Beč i završila u Stockholmu, a na svakoj je utakmici posjećenost hrvatskih navijača bila odlična.

- Od prve se utakmice ta euforija osjetila u cijeloj momčadi, dobivali smo poruke i videa, to nam je puno značilo i ovi navijači gurali su nas do finala - rekao je Duvnjak.

Koliko kapetan još može trajati?

- Slušat ću svoje tijelo. Meni je bitno da sam zdrav. Kad sam zdrav, dobar sam, dajem sve od sebe, a dokad ću trajati, ne znam - zaključio je Dule, a Musa je doskočio sa smiješkom:

- Može on još jedno deset godina!

Zašto ne? Španjolci su nam pokazali kako se i s 40 na leđima može do trona...

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

Najčitaniji članci