To je to što me zanima!

Vida će se pridružiti 'modrima' na Rogli, Spahić čeka Mamića

JURČIĆEVA ŽELJA Sportski direktor Dinama Zoran Mamić rekao je da su pregovori s Domagojem Vidom pri kraju, što je razveselilo Jurčića. Vida je jako blizu potpisa
Vidi originalni članak

Bageri, kamioni, više od 300 radnika... Maksimirski stadion ovih je dana veliko gradilište. A “gradilište” je još i Dinamova momčad. Jučer je dvosatnim treningom Kruno Jurčić počeo pripreme za novu sezonu. Dinamov trener još ne zna kako će mu momčad izgledati, čeka se pojačanje u obrani.

- U završnim smo pregovorima. Nadam se da ćemo to riješiti do kraja tjedna - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

U igri su tri obrambena igrača. Domagoj Vida (22), Emir Spahić (30) i Josip Šimunić (33). Svi žele doći, ali svi imaju važeće ugovore.

- Imamo svog favorita, ali ne mogu reći tko je on - dodao je Zoran Mamić.

A klupski favorit je Domagoj Vida. Osječanina su u Dinamu htjeli prije nekoliko godina, dok je sportski direktor bio Zvjezdan Cvetković, no transfer nikad nije realiziran. Vida je iz Osijeka krenuo prema Leverkusenu, gdje se nije baš naigrao.

- Domagoj nikad nije odbio Dinamo - izjavio je Vidin menadžer Ivan Cvjetković.

Mamići su se odlučili za Vidu jer su njegov adut i godine. Smatraju da će Osječanin “eksplodirati” u Maksimiru i da bi na njemu klub mogao zaraditi nekoliko milijuna eura. U slučaju Spahića i Šimunića to bi bilo puno teže.

Spahić u Dubrovniku ugostio Džeku

Emir Spahić prije nekoliko dana došao je u rodni Dubrovnik. Razgovarao je s Mamićem. koji mu je jasno rekao da ga očekuje u Dinamu. Emir se odmah složio, za njega dvojbe nema, no problem je Montpellier, s kojim ima ugovor do 2014. godine. 

Zato će se Emir susresti sa Zdravkom Mamićem, koji je u Dubrovniku, u restoranu Nautika, dogovorio jedan od najboljih poslova, produljenje ugovora Luke Modrića i Tottenhama. Spahić je spreman i na ulogu menadžera, spojiti Dinamo i Montpellier kako bi se transfer što prije realizirao i kako bi došao u Zagreb, gdje mu je obitelj. U iščekivanju Dinamove delegacije Emir je “skočio” do hotela Rixos Libertas, gdje se susreo s prijateljem iz reprezentacije Edinom Džekom. Pijući koktele i odmarajući se u sauni, čeka Zdravka Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • astonvilla 15.06.2011.

    Jebo vas Vida,sam je puno puta rekao da ga dinamo ne zanima. Ne treba nam takav igrač,a za razliku od njega ja bi doveo Spahića.Dečko je čim su ga pitali,odmah rekao da bi došo u dinamo.

  • dario1983 15.06.2011.

    vida je bog.....i bio bi jako glup da dode iz Neverkusena u dinamo....neverkusen ce igrati ligu prvaka, a dinamo ce ju opet gledat na televiziji

  • hrca993 15.06.2011.

    ajde sad malo maleš nek kupuje.. da se smijemo "pojačanjima"

Komentiraj...
Vidi sve komentare