To je to što me zanima!

Vida: Na kraju je bilo 'samo da ne primimo'! Svi smo popadali

Jako velika vrućina, pa i gledateljima je bilo teško bodriti nas, možete misliti kako je bilo nama na terenu. Nije bilo bajno, nije bilo lijepih akcija, ali važni su samo bodovi, naglasio je Vida
Vidi originalni članak

Kapetan Luka Modrić nakon pobjede Hrvatske nad Walesom 2-1 naglasio je:

- To je pravi put i pokazatelj kako moramo dalje. Bila je dosta dobra utakmica s dosta šansi. Po tko zna koji put su nas Osječani vukli i omogućili nam da na kraju izdržimo napade Walesa.

Pohvalio je sve nove igrače:

- Brekalo je bio jako dobar, Livaković fenomenalan, Barišić je odigrao dobro...

Kvalifikacijska je skupina vrlo izjednačena.

SPRŽILI VELŠANE Kramarić zeznuo Kovačića u pobjedi koja je izborena srcem

PRAVA OMIŠKA LOLA Perišić kralj Gradskog vrta: 70 posto golova zabio u Osijeku!

PERIŠIĆ OTIŠAO SAM Krasna atmosfera u Osijeku; Luka: Dizali ste nas, hvala vam

ANKETA Dvojba za Dalića: Livaković je sjajan, hoće li ostati 'jedinica'?

- Svaka sljedeća utakmica je ključna jer su momčadi u grupi izjednačene. Bit će nam važan svaki bod, ali vratili smo se na pobjednički put te se sad treba dobro odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka sljedeće sezone. Dobro smo se pripremili za danas, bili smo dosta dominantniji. Dobro smo blokirali njihove napade, ali normalno da se uvukla nervoza nakon nespretnog gola.

Domagoj Vida zaigrao je pred svojim Slavoncima, a opet se proslavio njegov sinčić David...

- Jako velika vrućina, pa i gledateljima je bilo teško bodriti nas, možete misliti kako je bilo nama na terenu. Uz njihovu pomoć izvukli smo sve atome snage, a na kraju smo svi popadali od umora. Ali, samo su tri boda važna. Navijačima hvala. Rekli smo da moramo dobiti milom ili silom, sve je bilo kako smo planirali, na kraju smo nesretno primili gol, ja sam prevario Livakovića, pa je bilo neću reći panike nego "samo da ne primimo". Livaković je jako dobro branio, svi su igrali koliko su mogli, dali smo sve, nije bilo bajno, nije bilo lijepih akcija, ali navijači su prepoznali da smo dali sve što smo imali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Orahova1 09.06.2019.

    Svaka čast našima na pobjedi ali ljudi ako je našima bilo vruće zamislite kako je onda walesanima,prije nego što se naši bune za ovu vrućinu zamisli njih koji nisu navikli uopće na ovakve vrućine,da je se igralo u 8 ili 9 sati popodne to bi više.odgovaralo Walesu i njihovim igračima tek bio onda imali problema,a što se tiče Kramarića i njegove smrtnosti to mu netko mora reći kad igra za reprezentaciju ako se tako bude ponašao bolje neka ne dolazi kosta nas dosta njegova škrtost,jebes to ako sjebe bezbroj šansi radi toga a postigne jedan ili u ovom slučaju ni jedan gol.

  • Football77 08.06.2019.

    mr mike a da je kramarić zabio na njegovu fenomenalnu asistenciju onda bi vikao pašaliću kralju

  • mr mike 08.06.2019.

    kad je pasalic uso poceli su problemi.. nikad mi se taj nije svidio

Komentiraj...
Vidi sve komentare