To je to što me zanima!

Vida namignuo Gomisu, Frank de Boer sumnja u namještanje!

Asistent mi je rekao kako su golovi padali nekako prelagano. Pa u pola sata ogleda palo je šest golova! Uefa bi to morala istražiti, rekao je trener Ajaxa Frank de Boer
Vidi originalni članak

Lyon je zabio peti gol, Kelavi se već bilo teško sagnuti pa je po loptu u mrežu krenuo Domagoj Vida. Uzeo ju je, pogledao Gomisa, podigao palac i namignuo mu. Madridski As snimio je fotografiju koja bi mogla pokrenuti "buru".

U drugoj utakmici Real je slavio protiv Ajaxa 3-0, ali zahvaljujući visokoj pobjedi Lyona Nizozemci su ispali iz Lige prvaka i natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi. Igrači Ajaxa nisu mogli vjerovati kad su čuli s koliko je razlike Lyon pobijedio "modre". 

- Nismo mogli niti u najgorim snovima zamisliti da bi Lyon mogao pobijediti u Zagrebu 7-1! Kada sam čuo rezultat, nisam mogao vjerovati! Trebat će nam nekoliko dana da se oporavimo od ovog šoka – izjavio je vezni igrač Ajaxa Christian Eriksen.

Njegov trener Frank de Boer otišao je korak dalje.

- Asistent mi je rekao kako su golovi padali nekako prelagano. U pola sata šest golova? Uefa bi to morala istražiti - rekao je De Boer. 

Francusko tijelo za kontrolu online klađenja pokreće istragu

Arjel, francusko tijelo za kontrolu online klađenja pokrenulo je istragu vezanu za utakmicu skupine D Lige prvaka između Dinama i Lyona na Maksimiru, piše ESPN. Dinamo je izgubio 7-1 i tako gurnuo Lyon dalje. Ajax je završio na trećem mjestu i natjecanje će završiti u Europskoj ligi.

Marca: "Ovo je bilo bizarno", AS: "Apatija Kelave"

Madridska Marca navodi kako je gotovo svaka prijetnja u Dinamovih 16 metara bio gol. AS spominje "apatiju Ivana Kelave i katastrofalno pokrivanje Dinamovih braniča".

Idi na 24sata

Komentari 160

  • fenix77 11.12.2011.

    :)

  • vucidas 09.12.2011.

    di su sad ovi dinamovci koji su se hvalili mi usli u LP hajduk vakav i onakav evo im sad sta im se desilo ,dinamo nikad nije bija klub niti ce bit a hajduk nebi ovako prosao sramotno nikad da je igrao LP

  • croatoan 08.12.2011.

    neznam prvo poluvrijeme je bilo OK- ali onda golijada a i ovo Vidino namigivanje to je stvarno čudno, pa ko namiguje protivniku kad gubi osim ako se već nisu dogovorili

Komentiraj...
Vidi sve komentare