Obavijesti

Sport

Komentari 160

Vida namignuo Gomisu, Frank de Boer sumnja u namještanje!

Vida namignuo Gomisu, Frank de Boer sumnja u namještanje!
1

Asistent mi je rekao kako su golovi padali nekako prelagano. Pa u pola sata ogleda palo je šest golova! Uefa bi to morala istražiti, rekao je trener Ajaxa Frank de Boer

VIDEO

Lyon je zabio peti gol, Kelavi se već bilo teško sagnuti pa je po loptu u mrežu krenuo Domagoj Vida. Uzeo ju je, pogledao Gomisa, podigao palac i namignuo mu. Madridski As snimio je fotografiju koja bi mogla pokrenuti "buru".

U drugoj utakmici Real je slavio protiv Ajaxa 3-0, ali zahvaljujući visokoj pobjedi Lyona Nizozemci su ispali iz Lige prvaka i natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi. Igrači Ajaxa nisu mogli vjerovati kad su čuli s koliko je razlike Lyon pobijedio "modre". 

- Nismo mogli niti u najgorim snovima zamisliti da bi Lyon mogao pobijediti u Zagrebu 7-1! Kada sam čuo rezultat, nisam mogao vjerovati! Trebat će nam nekoliko dana da se oporavimo od ovog šoka – izjavio je vezni igrač Ajaxa Christian Eriksen.

Njegov trener Frank de Boer otišao je korak dalje.

- Asistent mi je rekao kako su golovi padali nekako prelagano. U pola sata šest golova? Uefa bi to morala istražiti - rekao je De Boer. 

Francusko tijelo za kontrolu online klađenja pokreće istragu

Arjel, francusko tijelo za kontrolu online klađenja pokrenulo je istragu vezanu za utakmicu skupine D Lige prvaka između Dinama i Lyona na Maksimiru, piše ESPN. Dinamo je izgubio 7-1 i tako gurnuo Lyon dalje. Ajax je završio na trećem mjestu i natjecanje će završiti u Europskoj ligi.

Marca: "Ovo je bilo bizarno", AS: "Apatija Kelave"

Madridska Marca navodi kako je gotovo svaka prijetnja u Dinamovih 16 metara bio gol. AS spominje "apatiju Ivana Kelave i katastrofalno pokrivanje Dinamovih braniča".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna