To je to što me zanima!

Vidal: Hvala Bayernu, sad me čeka novi izazov u Barceloni

Vidal će nam donijeti posebnu energiju u veznom redu. Ima iskustva, navikao je na velike utakmice. Dečko je pravi ratnik, a takve igrače uvijek trebamo, rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde
Vidi originalni članak

Uživao sam u Münchenu, hvala klubu koji mi je dao šansu da se okušam u novom izazovu u Barceloni, rekao je Arturo Vidal (31), koji će potpisati trogodišnji ugovor s Kataloncima u transferu vrijednom oko 20 milijuna eura.

Vijest su potvrdila oba kluba, a preostali su samo tehnički detalji kako bi se realizirao veliki transfer.

 

Arturo Vidal će potpisati nakon što prođe liječnički pregled.

Čileanac je u Bayern stigao 2015. godine iz Juventusa, a s Bavarcima je osvojio tri naslova prvaka Njemačke. 

- Hvala Vidalu za tri prekrasne godine u dresu Bayerna. Proslavili smo mnogo trofeja, a on je uvijek bio među onima koji su značajno pridonijeli našim uspjesima - rekao je Bayernov Karl-Heinz Rummenigge.

Vidal je četvrto pojačanje Katalonaca za novu sezonu nakon Clementa Lengleta, Arthura i Malcoma.

Ernesto Valverde nije bio presretan kad je ostao bez Paulinha, igrača koji je bio toliko osporavan kad je stigao iz Kine, ali pokazao se kao sjajno pojačanje. No vratio se u Kinu, a Valverde je tražio upravu da mu dovedu nekog sličnog.

- Vidal će nam donijeti posebnu energiju u veznom redu. Ima iskustva, navikao je na velike utakmice, nešto je drugačiji tip igrača od onih koje imamo, ali siguran sam da će se prilagoditi. On je ratnik, a a takvi nam igrači trebaju - rekao je Ernesto Valverde.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • arow 05.08.2018.

    Vidal je olaksanje Kovacu,problematican,alkos Nikoga on nece pojacati

  • Konoba Ždrilo 04.08.2018.

    Pa taj ne može pojačati Hajduk!

  • 04.08.2018.

    Dovode propalitet,pijanicu i covjeka koji moze razoriti ekipu...strasno nesto.to su cinjenice ali balavurdija misli drugacije...barci za LP treba kreativac covjek poput LModrica,Hazarda,KDB,a ne jedan covjek koji je teski promasaj bajerna...cak bi im i tiago alc bolji bio puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare