To je to što me zanima!

'Vidal je bio pijan na treningu, alkohol mu je bio slaba točka'

Još se sjećam jedne američke turneje. Bili smo slobodni večer prije posljednjeg treninga pred odlazak u Miami. Jutro nakon toga, Arturo se nije pojavio, napisao je Chiellini u autobiografiji
Vidi originalni članak

Giorgio Chiellini (35) je napisao autoiografiju "Io, Giorgio" u kojoj svoj dio ima i Arturo Vidal (32). Čileanac je prije odlaska u Barcu od 2015. do 2018. igrao za Bayern, a s Chiellinijem je poznanik iz razdoblja od 2011. do 2015. godine, kada su nosili dres Juventusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponekad je Vidal izlazio i pio više nego što je trebao. Svi to znaju. Alkohol je njegova slaba točka. Nekoliko puta godišnje nije niti došao na trening, a ponekad bi došao i rekao da je još uvijek 'veseo'. Slabosti su dio ljudske prirode - stoji u knjizi. 

Suigrač Cristiana Ronalda ispričao je još jednu anegdotu o Vidalu i njegovim simpatijama prema alkoholu.

- Još se uvijek sjećam jedne američke turneje. Bili smo slobodni večer prije posljednjeg treninga pred odlazak u Miami. Jutro nakon toga, Arturo se nije pojavio. Bio je još uvijek u krevetu i morali smo ga natjerati da ustane - napisao je Chiellini pa dodao:

- Tog smo dana na 40 stupnjeva Celzijevih isprobavali i novu trening opremu. Bila je crne boje, a trener Conte je jedva čekao da Vidal odustane od treninga zbog stanja u kojemu se nalazio kako bi ga mogao izbaciti iz ekipe i kazniti ga.

- Trening je završio nakon 10 minuta kada je Arturo i dalje izgledao pijano. Što da kažete igraču koji uveseljava ekipu, vođa je, borac i šampion? - pita se Chiellini.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blaugrana1899 18.05.2020.

    Pijan je izazvao i tesku prometnu u Čileu i skoro ubio nekoga. Od tad mi se zgadio kao čovjek i nogometaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare