Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Vidal je bio pijan na treningu, alkohol mu je bio slaba točka'

'Vidal  je bio pijan na treningu, alkohol mu je bio slaba točka'
3

Još se sjećam jedne američke turneje. Bili smo slobodni večer prije posljednjeg treninga pred odlazak u Miami. Jutro nakon toga, Arturo se nije pojavio, napisao je Chiellini u autobiografiji

VIDEO

Giorgio Chiellini (35) je napisao autoiografiju "Io, Giorgio" u kojoj svoj dio ima i Arturo Vidal (32). Čileanac je prije odlaska u Barcu od 2015. do 2018. igrao za Bayern, a s Chiellinijem je poznanik iz razdoblja od 2011. do 2015. godine, kada su nosili dres Juventusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:33

- Ponekad je Vidal izlazio i pio više nego što je trebao. Svi to znaju. Alkohol je njegova slaba točka. Nekoliko puta godišnje nije niti došao na trening, a ponekad bi došao i rekao da je još uvijek 'veseo'. Slabosti su dio ljudske prirode - stoji u knjizi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

Suigrač Cristiana Ronalda ispričao je još jednu anegdotu o Vidalu i njegovim simpatijama prema alkoholu.

- Još se uvijek sjećam jedne američke turneje. Bili smo slobodni večer prije posljednjeg treninga pred odlazak u Miami. Jutro nakon toga, Arturo se nije pojavio. Bio je još uvijek u krevetu i morali smo ga natjerati da ustane - napisao je Chiellini pa dodao:

- Tog smo dana na 40 stupnjeva Celzijevih isprobavali i novu trening opremu. Bila je crne boje, a trener Conte je jedva čekao da Vidal odustane od treninga zbog stanja u kojemu se nalazio kako bi ga mogao izbaciti iz ekipe i kazniti ga.

REUTERS/PIXSELL

- Trening je završio nakon 10 minuta kada je Arturo i dalje izgledao pijano. Što da kažete igraču koji uveseljava ekipu, vođa je, borac i šampion? - pita se Chiellini.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića