To je to što me zanima!

Vidal za tučnjavu u Münchenu dobio kaznu od 800 tisuća eura

Vidal je s bratom Sandrinomo slavio pobjedu nad Mainzom dok je još igrao za Bayern, a u tom slavlju otišao je predaleko. Sud u Münchenu kaznio je njega, ali i Sandrina...
Vidi originalni članak

Ovog ljeta otišao je iz Bayerna u Barcelonu, ali još uvijek ga prate 'duhovi' iz Münchena. Čileanski nogometaš Arturo Vidal dobio je kaznu od 800 tisuća eura zbog razbijanja i masovne tučnjave u jednom minhenskom kafiću.

Vidal je s bratom Sandrinom slavio pobjedu nad Mainzom dok je još igrao za Bayern, a u tom slavlju otišao je predaleko. Sud u Münchenu kaznio je njega, ali i Sandrina. Brat mora platiti 18 tisuća eura.

Navodno je Vidal razbio bocu votke o glavu nekom čovjeku u noćnom klubu. Incident se dogodio tijekom Oktoberfesta 2017. 

Čileanac se nije pojavio na izricanju presude jer je igrao za Čile prijateljsku utakmicu protiv Meksika. Braća imaju dva tjedna za žalbu, no ne očekuju se dodatni problemi, s obzirom na financijsko stanje Vidala. Naime, u Barceloni godišnje zarađuje sedam milijuna eura...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SlucajniOdabir 19.10.2018.

    Kaze nece biti problem zarađuje 7 mil eura a kazna mu 800 tisuca. Pa nije bas da je kazna mala. Ajde da je dobio 80 tisuca ali 800 bas i nije malo.

  • 19.10.2018.

    Skupa boca votke

Komentiraj...
Vidi sve komentare