To je to što me zanima!

Video: 18-godišnji Ronaldo uči klinca Lingarda kako se dribla

Snimka datira iz vremena u kojem je Cristiano skoro neprepoznatljiv, tek je sletio u Manchester i još ni ne zna engleski, a Lingard je među klincima koji ga gledaju kao božanstvo
Vidi originalni članak

Jesse Lingard (27) je engleski reprezentativac i jedna od zvijezda velikog Manchester Uniteda. Prije 17 godina bio je... Desetogodišnjak iz Unitedovog 'vrtića' očaran time što mu veliko klupsko pojačanja, tada tek 18-godišnji Cristiano Ronaldo otkriva tajne driblanja:

Cristiano na videu je skoro pa neprepoznatljiv. 'Baby-face', prije svih dentalnih zahvata, rintanja u teretani i odlaska frizerima kod kojih se za manje od 1.000 eura ni ne ulazi u salon.

LAURA BRAGATO: 'Lingard mi ulijeće porukama, ali baš je dečko pristojan i fin'

Snimka datira iz vremena u kojem je Lingard Portugalca gledao kao tek pristiglu senzaciju koja je u Manchester sletjela samo koji dan nakon što je u prijateljskoj utakmici Sporting-Man United u Lisabonu izludio Unitedovu obranu i oduševio Alexa Fergusona.

VESELO U OBITELJI RONALDO Cristiano dirao Georginu po guzi, djeca su ga napala...

Cristiano 2003. još nije ni znao engleski pa je sve pojasnio Sir Alex rekavši: 'Brzina, instinktivno vrhunske odluke na travnjaku, igra s obje noge, sposobnost da bude vrhunski i na krilu i u špici... Nisam znao tko je taj dečko kad sam ga prvi put vidio, ali kad je zaigrao protiv nas samo sam: sjedio i gledao u nevjerici. Presretan sam što smo ga doveli u United.

Ostalo je - povijest Uniteda, engleskog, portugalskog, španjolskog i svjetskog nogometa. Za sva vremena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TAKE IT BACK 10.06.2020.

    Nikada neću shvatiti tu mržnju nekih nebitnih likova prema kao u ovom slučaju Ronaldu ili bilo kojem vrhunskom sportašu samo zato jer nije igrao ili ne igra za njihove pulene.

  • drogec 10.06.2020.

    slabo ga je naučio

  • Najljepši.Izrod 10.06.2020.

    Pa sudeći po Lingardu danas nije ga se baš puno primilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare