To je to što me zanima!

VIDEO Ansu Fati zabio sjajan gol pa otrčao u zagrljaj Dembeleu, Xavi: 'Šteta, razočaran sam...'

U posljednjem pripremnom susretu pred novu sezonu momčad Barcelone pobijedila je talijanski Milan s minimalnih 1-0. Odlučujući pogodak sjajno je zabio Fati. Nakon gola otrčao je do Dembelea koji se oprašta od Barce
Vidi originalni članak

Momčad Barcelone završila je američku turneju utakmicom protiv Milana. Katalonska momčad bila je bolja i pobijedila 1-0, a pobjednički gol sjajno je zabio mladi Ansu Fati (20). 

U 55. minuti utakmice majstorski se namjestio na desnu nogu na rubu šesnaesterca i u stilu Mislava Oršića sjajno pogodio dalji kut. Nakon gola otrčao je u zagrljaj Dembeleu koji nije bio ni u zapisniku za ovu utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dembele se oprašta od Barcelone i uskoro bi trebao biti predstavljen kao novi igrač PSG-a. Trener Barcelone Xavi Hernandez nije skrivao razočaranje ovim transferom.

- Dembele je obavijestio klub kako je dobio ponudu PSG-a i izrazio je želju za odlaskom. Razočaran sam. Rekao nam je da je razgovarao s predstavnicima PSG-a i nismo ga mogli nagovoriti da ostane. Šteta, ostaje gorak okus jer smo se silno trudili da se on ovdje dobro osjeća - rekao je Xavi.

U Barcelonu je stigao 2017. godine iz Borussije Dortmund za 135 milijuna eura. Sada odlazi u PSG za 25 milijuna. Za katalonski klub odigrao je 185 utakmica, zabio 40 golova i 43 puta asistirao. 

Podsjetimo, Barcelona je na turneji SAD-om odigrala još utakmice protiv Arsenala i Real Madrida. Engleska momčad ih je nadigrala i pobijedila 5-3, a najvećeg rivala pobijedili su rezultatom 3-0. U obranu naslova prvaka katalonska momčad krenut će 13. kolovoza susretom protiv Getafea. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.08.2023.

    ko da je ne znam sta donio klubu, Dembele od kad je dosao u velikim utakmicama ga nema, i to vecinom doslovno ga nema kad je po bolnicama, kontinuitet mu je opcenito nikakav, totalno neozbiljan lik, u glavi 0, psihicki slab takoder, tako da hvala Bogu da su ga se rjesili po meni, klub kao PSG stvoren je za njega, neka mu je sa srećom, steta samo sto neće malo vise iskasirat za njega

  • Drmex 02.08.2023.

    Hebo ih on volko nisu za Messijem plakali

  • Space Burek 02.08.2023.

    Mjesecima govori kako će produžiti ugovor i kako želi osvojiti LP prvaka i kako vjeruje u ovu momčad i onda na kraju priprema odlazi u slabiju ligu i slabiju momčad. Opalio je lijep šamar Xaviu i momčadi a lijepo je i uništio povratak Messija ili nekih drugih pojačanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare