To je to što me zanima!

VIDEO Apsolutni nokaut večeri: Erslan brutalno uspavao Jusufa!

Jako bitna pobjeda u karijeri, Jusuf je bio tvrđi nego što sam mislio, ali znao sam da ću naći svoj put i našao sam ga. Sad se nadam do kraja godine borbi za KSW titulu, rekao je Ivan Erslan nakon nokauta
Vidi originalni članak

Da Ivan Erslan (28) ima top u rukama, zna se odavno.

I bilo je samo pitanje trenutka kada će jedna od bombi sjesti na licu Jusufa Hajrovića (30) jer od početka se vidjelo da Erslan traži jednu takvu. Sudar poluteškaša Erslana i Hajrovića poslužio je kao sunaslovna borba večeri FNC 3 na kojem je Ivica 'Terror' Trušček isterorizirao Vasu 'Psihopatu' Bakočevića i ponio titulu najopakijeg čovjeka Balkana.

POGLEDAJTE BRUTALAN NOKAUT ERSLANA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od samog početka mirisalo je na težak nokaut. Bilo je tu preispitivanja, eskiviranja, Erslan je dva puta uputio snažni desni kroše prije nego je jedan sjeo na pravo mjesto i prizemljio Hajrovića.

Sudac je srpskom borcu dao priliku za oporavak, ali Erslan je munjevitom serijom udaraca na tlu završio borbu. Cijeli njegov Obrovac je gorio...

VIDEO: VASO OPET IZGUBIO 'Psihopata' pokazivao srednji prst i primao batine od 'Terrora'

- Jako bitna pobjeda u karijeri, Jusuf je bio tvrđi nego što sam mislio, imao sam par dobrih low kickova koje mi je blokirao, očito se pripremio za to. Ali znao sam da ću naći svoj put i našao sam ga. Sad se nadam do kraja godine borbi za KSW titulu - rekao je Erslan nakon borbe.

Sjajna pobjeda za i dalje neporaženog borca iz ATT-a, koji je u KSW-u debitirao pobjedom protiv Darwina Rodrigueza, također nokautom u prvoj rundi.

POGLEDAJTE CIJELI EVENT:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kormilar 01.08.2020.

    Erslan je bio puno agresivniji i to se na kraju isplatilo!

  • Dijete Švicarske 01.08.2020.

    Budući prvak KSW

Komentiraj...
Vidi sve komentare