Obavijesti

Sport

Komentari 60

'Terror' Trušček je najopakiji čovjek na Balkanu! Giljotinom sredio Vasu i osvojio BMF titulu

'Terror' Trušček je najopakiji čovjek na Balkanu! Giljotinom sredio Vasu i osvojio BMF titulu
40

Regionalni MMA spektakl, FNC 3 pružio je sjajne borbe. Ivica Trušček izdominirao je Vasu Bakočevića i uzeo BMF titulu, Ivan Erslan ostvario je sjajan nokaut, a pobjede su ostvarili i Adriana Vuković te Croata Barrio

VIDEO

Spektakularni FNC 3 održao se u Zagrebu! U dvorani ATT-a Ivica 'Terror' Trušček dominantnom izvedbom pobijedio je Vasu 'Psihopatu' Bakočevića te se okrunio BMF titulom najopakijeg čovjeka na Balkanu. Pobjede su ostvarili i Ivan Erslan, Adriana Vuković te Francisco 'Croata' Barrio.

POGLEDAJTE CIJELI EVENT FNC 3:

Nakon brojnih nedaća i otkazivanja Fighting Islanda na Zrću, organizatori FNC-a 3 premjestili su događaj u Zagreb kako mukotrpne pripreme boraca ne bi propale, kao i ulaznice svih onih koji su ih kupili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I imali smo što vidjeti. Pregršt prekida i sjajnih nokauta na FNC-u 3 okrunili su Ivica Trušček i Vaso Bakočević borbom za najopakijeg čovjeka Balkana.

Dvojac se već susreo ranije u sklopu FFC-a prije sedam godina, a rezultat je bio isti. I tada i danas pobijedio je Terror Trušček. Dominantna izvedba hrvatskog borca završila je giljotinom iz koje se Vaso Bakočević nije mogao izvući i Ivica Trušček ponio je BMF titulu.

Ivan Erslan sjajnim nokautom pobijedio je Jusufa Hajrovića. Erslan je bacio pravu bombu desnim krošeom koji je sjeo na pravo mjesto pa posao završio ground and poundom.

Adriana Vuković savladala je Moniku Porazynsku. Taman je trebala završiti posao rear naked chokeom, tijekom procesa je uputila i koji udarac pa je Porazynska tapkala i predala borbu.

Pobjedu je ostvario i Francisco 'Croata' Barrio. On je dominantnom izvedbom pobijedio Aleksandra Jankovića i završio ga bulldog chokeom.

Od ostalih borbi Martin Batur, koji trenira pod palicom Ivana Dijakovića u UFD Gymu, pobijedio je Martina Horskog dok je Tonči Peruško izgubio od Miloša Janičića gušenjem.

UŽIVO:

GLAVNA BORBA ZA BMF POJAS:

2. RUNDA, TRUŠČEK UGUŠIO VASU

Kako je Terror izgledao u prvoj rundi, tako je Vaso ušao u drugu!

Psihopata je držao gornju poziciju na parteru, lomio Truščeka laktovima i ground and poundom, no Terror je u jednom dizanju sjajno prebacio Vasu preko glave pa on preuzeo dominantnu poziciju.

Imao je Trušček nekoliko pokušaja submissiona prije nego je potpuno neočekivano zavukao giljotinu i Vaso Bakočević je tapkao!

Ivica Terror Trušček dominatnom predstavom pobijedio je Psihopatu i u revanšu te uzeo titulu najopakijeg čovjeka Balkana!

  • 1. RUNDA

Potpuna dominacija Ivice Truščeka!

Zgodan detalj na početku, Trušček je odmah krenuo naprijed mislivši kako mu Vaso neće pružiti ruku, uputio je jedan direkt nakon čega su se pogledali i ipak si pružili ruku.

Vaso je odmah krenuo kako je i najavio, išao je u rušenje, ali napravio kobnu grešku jer ga je Trušček kontrirao i došao u gornju poziciju u parteru.

Sjelo je tu nekoliko teških udaraca, Terror je lansirao tvrde laktove i Psihopata je preživljavao prvu rundu.

Tridesetak sekundi prije isteka prve runde Terror je uputio sjajan high kick nakon čega je borba ponovno završila na podu i Trušček je zaista dominantno prvu rundu priveo kraju.

  • 1. RUNDA/ STRAŠAN NOKAUT ERSLANA

Vidjelo se od samog početka da će prije ili kasnije Ivan Erslan lansirati bombu i poslati Jusufa Hajrovića na spavanje. I to se dogodilo, bilo je tu preispitivanja, eskiviranja, Erslan je dva puta uputio snažni desni kroše prije nego je jedan sjeo na pravo mjesto i prizemljio Hajrovića.

Sudac mu je dao priliku za oporavak, ali Erslan je munjevito serijom udaraca na tlu završio borbu. Sjajna pobjeda za i dalje neporaženog borca iz ATT-a.

  • 1. RUNDA/ POBJEDA JANIČIĆA

Nije ni počelo već je bilo gotovo!

Miloš Janičić pobijedio je gušenjem Tončija Peruška. Peruško je napravio grešku kada je krenuo u rušenje, to jest Janičić je sjajno uhvatio giljotinu iz koje se Peruško više nije mogao izvući. Sve je bilo gotovo u šezdesetak sekundi.

  • 3. RUNDA/ POBJEDA CROATE

Isti scenarij kao i prijašnje dvije runde - Croata je u potpunosti izdominirao Jankovića prije nego što ga je završio bulldog chokeom. Srpski borac je tapkao i predao borbu nakon čega je počelo veliko slavlje u Franciscovu kutu.

  • 2. RUNDA

Janković je na otvaranju runde uputio dva sjajna udarca od čega je potonji kroše zaljuljao Croatu. No, Barrio je brzo ponovno ušao u game plan, srušio protivnika u parter i skoro četiri minute radio u gornjoj poziciji.

Uputio je nekoliko ozbiljnijih laktova, tjerao Jankovića da se brani cijelu rundu u podređenoj poziciji i nakon dvije runde jasno je da Croata ima 2-0.

  • 1. RUNDA

Iduća borba je između Francisca "Croate" Barria i Aleksandra Jankovića.

Nakon početne razmjene, Croata je preuzeo kontrolu i pritisnuo Jankovića uza žicu gdje je nakon malo dirty boxinga uspio spustiti protivnika u parter.

Sjajno je radio, u jednom trenutku uspio ući Jankoviću u polugard i na koncu je uvjerljivo uzeo prvu rundu.

  • POBJEDA VUKOVIĆ!

Ekspresna pobjeda Adriane Vuković! Njezina protivnica baš je Porazynska.

Borba je trajala niti punu minutu i pol i Adriana je završila protivnicu iz Poljske. Lijepo ju je spustila u parter, uzela joj leđa i u dominantnoj poziciji zavukla rear naked choke. Uputila je nekoliko udaraca i dok ju je vrtjela da joj u potpunosti izvede sumbmission, Poljakinja je tapkala i borba je bila gotova.

Monika Porazynska na kraju borbe najavila je kraj karijere i izrekla oproštajnu riječ.

  • POBJEDA BATURA!

Lijeva krv po licu Horskoga, srušio ga je Batur na pod i pokušava dovršiti borbu... Kakva rafalna paljba hrvatskog borca, Čeh je predao tri sekunde prije kraja druge runde! Fantastičan meč.

- Bilo je kako smo planirali u kutu, držali smo ga u stojci, nervoznim, i to je bilo to - rekao je Batur nakon pobjede.

  • 1. RUNDA

Martin Batur imao je na pladnju Čeha nakon prve od tri runde po pet minuta! Zvono je spasilo Horskoga, ima i posljedice na licu. Vjerujemo da će hrvatski borac u drugoj rundi završiti posao, pokazao je tijekom cijele runde da je bolji.

  • FIGHT CARD

Martin Horský (Češka) - Martin Batur (Hrvatska) (+93 kg)

Monika Porazynska (Poljska) - Adriana Vuković (Hrvatska) (-55 kg)

Aleksandar Janković (Srbija) - Francisco Barrio (Hrvatska) (-75 kg)

Tonči Peruško (Hrvatska) - Miloš Janičić (Crna Gora) (-77,5 kg)

Jusuf Hajrović (Srbija) - Ivan Erslan (Hrvatska) (-93 kg)

Vaso Bakočević (Crna Gora) - Ivica Trušček (Hrvatska) (-75 kg)

  • OTVARAJU TEŠKAŠI

U zadnji su se čas dogodile dvije promjene te su nastup otkazali Ivan Vičić koji je trebao ući u kavez protiv Donalda Ćosića (25, 1-0-0), ali i Sead 'Sandžak' Kahrović (39, 7-13-0) koji je trebao ući u kavez protiv Ćosića. 'Donko' koji predstavlja Njemačku veliki je teškaški potencijal koji je na prvoj FNC priredbe slavio nokautom, a na drugu će priliku morati malo pričekati.

A odjeknuo je povratak pobjednika FFC Futuresa i dečka koji je bio strašan potencijal u poluteškoj kategoriji Martina Batura (25, 4-3-0) koji je posljednju borbu odradio prije pet godina kad ga je nokautirao danas UFC zvijezda u usponu, Aleksandar 'Rocket' Rakić (28, 12-2-0).

S druge je strane trebao stajati Milan Nakić, ali u zadnji je tren stigao Martin Horsky (37, 1-1-0) koji je ove godine odradio dvije borbe, u jednoj je slavio nokautom dok je u drugoj izgubio odlukom sudaca.

Bit će ovo debi Martina Batura u teškoj kategoriji, a koliko impresivno izgleda govore riječi Vase Bakočevića (30) koji je u Podcast Inkubatoru upitao voditelja Marka Petraka 'je li to onaj nabildani' jer spomenuti Batur izgleda nevjerojatno. Također, odradio je kamp u Makarskoj sa UFD Gymom iz Düsseldorfa i Ivanom Dijakovićem, a tamo su bili i KSW borci Erko Jun (30) i naš prvak u velteru, Roberto Soldić (25).

  • NAJAVA

Oko boraca nije more i plaža kao što je trebalo biti, no nakon dugo čekanja fanovi slobodne borbe dočekali su spektakularnu priredbu na ovim prostorima! Ponajbolji borci regije stigli su u Zagreb, a od oko 20 sati će u dvorani ATT-a krenuti FNC 3 na kojem je glavna borba ona između Vase 'Psihopata' Bakočevića (30) i Ivice 'Terrora' Truščeka za titulu najopakijeg čovjeka Balkana, BMF!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta