To je to što me zanima!

VIDEO Bayern ponovno prosuo bodove, Leverkusen može Bavarcima pobjeći na plus 10

Novim kiksom Bayern se još udaljio od obrane naslova, sada ima 54 boda, sedam manje uz utakmicu više od vodećeg Bayera iz Leverkusena koji u nedjelju gostuje kod Koelna
Vidi originalni članak

Bayern je u prvoj utakmici 24. kola Bundeslige remizirao 2-2 u gostovanju protiv Freiburga u sadržajnoj utakmici na kojoj su momčadi postignule četiri atraktivna gola. Novi kiks Bayerna je velika prilika za Bayer Leverkusen, koji ima priliku pobjeći aktualnom prvaku Njemačke na velikih deset bodova prednosti.

Christian Guenter (12.) je doveo Freiburg u vodstvo, Mathys Tel (35.) i Jamal Musiala (75). su preokrenuli, da bi Lucas Hoeler (87.) poravnao na konačnih 2-2.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Novim kiksom Bayern se još udaljio od obrane naslova, sada ima 54 boda, sedam manje uz utakmicu više od vodećeg Bayera iz Leverkusena koji u nedjelju gostuje kod Koelna, dok je Freiburg deveti sa 30 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BROKRO 02.03.2024.

    nije stvar Trenera vec nekoliko igraca poput Sahne- Müller -Musijala koji je jako sebican kad uhvati loptu prode u prodoru ali uvijek ili pre rano ili pre kasno ubaci loptu i ima jos nekoliko takvih gresaka za koje Trener nema sanse bilo ko da dode da to popravi posto su to igraci DFB a

  • johndeer132 02.03.2024.

    Ne kuzim zasto nisu odma smjenili trenera nego cekaju kraj sezone

  • cigo_iz_brazila 02.03.2024.

    Kaneu da je dat punu vreću p.. on bi ulovio baš za onaj jedan k.. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare