To je to što me zanima!

VIDEO Bili su kao djeca! Igrači Chelseaja svađali se oko penala i naljutili trenera: 'Sramotno'

Svima želimo pokazati da smo spremni preuzeti odgovornost. Možda je rasprava bila i pretjerana, kasnije smo se smijali i šalili zbog toga, rekao je nakon svega Cole Palmer
Vidi originalni članak

'Bluesi' su razbili Everton 6-0 (4-0), a nevjerojatni Cole Palmer (21) zabio je četiri gola. Jedan je izazvao posebnu kontroverzu jer su mu se iz nekog razloga u izvođenje penala svom silom htjeli ubaciti suigrači. 

Situacija je još bizarnija kad je jasno da se Palmer ove godine bori za Zlatnu kopačku Premiershipa. U 28 utakmica zabio je 20 golova nakon što je ovog ljeta stigao iz redova Manchester Cityja za 47 milijuna eura. A na prvom je mjestu izjednačen s Erlingom Haalandom.

SVEGA JE TU BILO Chelsea deklasirao Everton uz četiri gola čudesnog Palmera! Igrači se posvađali oko penala

Nadalje, Palmer je prije spomenutog penala zabio u svih osam navrata ove sezone s bijele točke pa je još nejasnije što su htjeli Nicolas Jackson i Noni Madueke kad su se uhvatili lopte bez obzira na to što su 'bluesi' već vodili 4-0 i imali komotnu situaciju. To je razljutilo i trenera Mauricija Pochettina 

- Igrači, stručni stožer i vi znate da penale izvodi Cole Palmer. Sramotno, jako, jako sam uzrujan i uznemiren. U svlačionici smo razgovarali o tome kakvima se predstavljamo, ne možemo slati ovakvu sliku o sebi. Ispričavam se ljudima koji prate nogomet i našim navijačima, ovo je neprihvatljivo - rekao je trener momčadi iz Londona.

O svemu je progovorio i junak utakmice, ali i cijele Chelseajeve sezone te je smirio situaciju.

- Drugi su htjeli izvesti penal, što je razumljivo, ali ja sam izvođač i želio sam pucati. Svima želimo pokazati da smo spremni preuzeti odgovornost. Možda je rasprava bila i pretjerana, kasnije smo se smijali i šalili zbog toga - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • domba18 16.04.2024.

    Crnci

  • Jim_my 16.04.2024.

    ovoj dvojici degena se vidi na facama da ih ne krasi naročit intelekt. Ponašanje na razini 10-godišnjaka koji igraju iza škole.

  • __Che__ 16.04.2024.

    samo da na kraju palmer ne ispadne rasist sto je on pucao a ne jedan od ove dvojice i sve bude dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare