To je to što me zanima!

VIDEO Bio je i on u šoku: Vidal krvnički naletio na Ekvadorca

Čileanski reprezentativac bio je šokiran nakon što je brutalno faulirao Torresa te je molio suca da promijeni odluku. U skoku je kopačkom pogodio Torresa u glavu, a sudac ga odmah poslao u svlačionicu
Vidi originalni članak

U susretu 14.kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, čileanski reprezentativac Arturo Vidal (34) zaradio je crveni karton već u 14. minuti susreta protiv Ekvadora. 

Gosti su načeli Čile nakon devet minuta golom Pervisa Estupinana, a novi šok za domaću momčad uslijedio je u 13. minuti susreta. 

Nogometaš Intera u skoku je pokušao uhvatiti dugu loptu koju mu je suigrač poslao prema naprijed te je visoko podignuo nogu i s kopačkom pogodio Torresa u glavu. 

Sudac nije ni trenutka dvojio te je zbog izrazito neopreznog starta kaznio Vidala crvenim kartonom. Perišićev i Brozovićev suigrač odmah se uhvatio za glavu i prišao sucu moleći ga da promijeni odluku. Čile je ostao s igračem manje praktički na samom početku utakmice, a Vidal, svjestan brutalnog faula kojeg je napravio, bio je šokiran te je jedva susprezao suze. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Tješili su ga i reprezentativci Ekvadora jer su bili svjesni da nije htio nauditi svom protivniku nakon čega je nevoljko napustio teren i otišao u svlačionicu. 

Ekvador je u konačnici slavio 2-0, a drugi gol u sudačkoj nadoknadi zabio je Moises Caicedo. Čile se trenutačno nalazi na šestom mjestu tablice s osvojenih 16 bodova dok je Ekvador skočio na treće mjesto s 23 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axl44 17.11.2021.

    najgori start na marakani godinama unatrag 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Pulmolog Sriča_2 17.11.2021.

    dajte strelice barem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare