To je to što me zanima!

VIDEO Bivšeg dinamovca napala dva pljačkaša s bejzbol palicom! Uspio se obraniti i otjerati ih

Razbojnici su napali dok su Gabriel i prijatelj izlazili iz automobila. Jednom od njih, Abderahamu Museu, ni palica nije pomogla jer Gabriel je uspio odbiti njegov napad i udarac kada se ovaj dao u bijeg
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Dinama, a danas Arsenala, Gabriel dos Santos Magalhães (23), proživio je pravu dramu u svom domu u sjevernom Londonu.

Gabriela su, potvrdila je to i snimka na sudu, kući pratila dva pljačkaša, pritom je jedan od njih imao bejzbolsku palicu u pokušaju da mu iz garaže otuđe Mercedes vrijedan 45.000 eura, novac i mobitel.

S Gabrielom je bio i njegov prijatelj Rodrigo Tavares, a razbojnici su ih napali dok su izlazili iz automobila. Jednom od njih, Abderahamu Museu, ni palica nije pomogla jer Gabriel je uspio odbiti njegov napad i udarac kada se ovaj dao u bijeg.

S njima je bio i treći razbojnik koji je nadgledao sve izvana i pazio na vrata garaže.

Snimku možete pogledati OVDJE.

- Nije bilo ozljeda, ali proživjeli su veliki šok - rekao je tužitelj na sudu.

Muse, koji je ranije već imao kriminalne radnje, dobio je pet godina zatvora, a njegovi partneri nisu pronađeni.

Inače, Gabriel je prošlog ljeta stigao u Arsenal iz Lillea za 26 milijuna eura i dosad je odigrao 33 utakmice. U Dinamu se, pak, zadržao svega pola sezone. Doduše, ne svojom krivicom ni manjkom talenta. Modri su ga htjeli otkupiti od Lillea te 2018., no francuski velikan tražio je previše i ljubav između Dinama i Brazilca na brzinu je puknula. 

Nastupio je za Modre samo jednom, pod vodstvom Nikole Jurčevića u porazu od Rijeke, a većinom je igrao za drugu momčad Dinama u kojoj je u 10 nastupa zabio dva gola. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nećeš razbojniče! 01.12.2021.

    Fake! Kao i sve na ovom portalu

  • HatersGonnaHate 01.12.2021.

    čuj ovo bivši igrač Dinama, lik bio jednu polusezonu u Dinamo II

  • 01.12.2021.

    Da je badjunko bio tamo on bi jednim sok sakom rjesio stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare