To je to što me zanima!

VIDEO Bivšeg dinamovca trener potjerao s treninga. Mađar je poručio Šunjiću: Odlazi i je*i se!

Pitanje je zašto se trener počeo derati na hrvatskog nogometaša jer ovaj nije ni igrao zadnjih mjesec dana zbog ozljede, a Nijemci su naveli da se radi o nedisciplini, ali ne i o kakvoj
Vidi originalni članak

Teška je situacija u berlinskoj Herthi, a nakon što su izgubili 4-2 od Werdera i dalje su na začelju s 22 boda, dok ih od 'sigurne zone' dijeli pet bodova, a tek sad odlaze na megdan Bayernu koji gubi korak u borbi za naslov. 

Posljednjeplasirana momčad lige očito ima i problema u svlačionici, a sve je to eskaliralo na treningu nakon utakmice. Trener Pal Dardai održao je govor prvotimcima, a onda se osvrnuo na hrvatskog nogometaša. 

Nakon nekoliko rečenica počeo se derati na njega s riječima 'odlazi i je*i se', piše njemački Sky. Kako tvrde, trener ga je poslao u svlačionicu zbog nediscipline, a još nije poznato koje točno. 

Bilo kako bilo, trener Herthe bio je jako ljut prije treninga, a pitanje je što se točno dogodilo jer Šunjić nije uopće bio u kadru protiv Werdera, a posljednji je put zaigrao prije više od mjesec dana. Ove sezone u dresu berlinske momčadi ima 19 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vanek 24.04.2023.

    Vrati se ti u Dinamo,pa ćeš za 2-3 godine opet van

  • Mata10 23.04.2023.

    Potjerao s treninga igrača koji nije niti igrao zadnjih 5 kola. Našao čovjek "krivca" za svoju nesposobnost.

  • RIQUELME 23.04.2023.

    Trebao je ostati u Engleskoj,a on prešao u Herthu koja se zadnjih sezona uvijek bori za ostanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare