To je to što me zanima!

VIDEO Bivši trener Dinama sa suprugom zapjevao ukrajinsku himnu uoči 'utakmice za mir'

Ukrajinsku himnu prožetu emocijama na Maksimiru je otpjevala Michelle Andrade, ukrajinska pjevačica rođena u Boliviji koja je predstavljala Ukrajinu na Eurosongu prije četiri godine
Vidi originalni članak

Humanitarnoj utakmici na Maksimiru između zagrebačkog i kijevskog Dinama prisustvovao je i bivši trener 'modrih', a sadašnji ukrajinskog Dnipra - Igor Jovićević.

Pogledajte video: Jovićević pjeva ukrajinsku himnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jovićević je na zagrebački stadion stigao sa suprugom i zapjevao ukrajinsku himnu "Šče ne vmerla Ukrajiny i slava, i volja", u doslovnom prijevodu na hrvatski - Još nije umrla slava ni sloboda Ukrajine. 

Inače, ukrajinsku himnu prožetu emocijama na Maksimiru je otpjevala Michelle Andrade, ukrajinska pjevačica rođena u Boliviji koja je predstavljala Ukrajinu na Eurosongu prije četiri godine.

MATCH FOR PEACE Ukrajinska pjevačica oduševila sve, Boysi bojkotirali utakmicu

Dinamo je za ovaj humanitarni ogled prodao 4909 ulaznica, no na tribinama se našlo 4107 gledatelja. Ukupan koji će Dinamo uplatiti gostima iz Ukrajine iznosi 263 tisuće kuna, a taj će novac biti proslijeđen tamošnjim izbjeglicama.

Podsjetimo, BBB nisu prisustvovali utakmici u znak solidarnosti sa navijačima kijevskog Dinama koji zbog braće Surkis ne navijaju za svoj klub s tribina.

PRIJATELJSKA UTAKMICA Dinamo pomaže Ukrajincima: 'Mi u Hrvatskoj znamo što su ratna stradanja. Želimo pomoći'

POGLEDAJTE VIDEO: ATT OTVARA NOVU DVORANU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drogec 29.04.2022.

    Jovičević ali ok za vas je to nauka

  • 29.04.2022.

    a 4 max navijaca bojkot ha ha ha uplatim ja za nji molim racun

Komentiraj...
Vidi sve komentare