To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte sjajnog Belju, golove iz Osijeka i spornu situaciju: Je li to bio penal?

U prvom poluvremenu, izuzev zicera Denija Jurića, nismo vidjeli pretjerano dobre prilike, no nogometaši Osijeka i Gorice sve su nadoknadili u nastavku utakmice.
Vidi originalni članak

Na otvaranju 32. HNL kampanje, Osijek je u Gradskom vrtu utrpao tri gola i slavio (2-1) protiv Gorice.

U prvom poluvremenu, izuzev zicera Denija Jurića, nismo vidjeli pretjerano dobre prilike, no nogometaši Osijeka i Gorice sve su nadoknadili u nastavku utakmice.

TEŽE OD OČEKIVANOG I Riječani su startali pobjedom: Debi Halilovića, Obregon junak

S 0-0 se ušlo u posljednjih pola sata utakmice, a onda - golčina za pamćenje Diona Drene Belje. Osječki as odapeo je špicom kopačke ispred šesnaesterca i danas odlični Banić nije mogao apsolutno ništa. Lopta je silovito letjela prema golu i premda je golman Gorice bio na njoj ušla je u mrežu. 

Četiri minute kasnije na semaforu je stajalo 1-1! Osijek je ponovno zabio, ali u svoju mrežu. Kalik je odlično probio po boku odakle je uputio oštar centaršut u peterac gdje je na prvoj stativi bio Danijel Lončar. Imao je dobru namjeru, ali nespretno prevario Ivušića i zabio u svoj gol. 

KOMENTAR Beljo od 'raporta' spasio Brunu Marića, Bjelica dobio napadača

Eh, sad, o ovoj će se situaciji zasigurno polemizirati. U 73. minuti, Beljo je u šesnaestercu, leđima okrenut golu, primio loptu i nekako, na prvu, olako pao. Sudac Čuljak bez razmišljanja pokazao mu je žuti karton za simuliranje, no VAR je promijenio njegovo mišljenje i pokazao je na bijelu točku, odakle je Beljo bio precizan.

Golove s utakmice Osijek - Gorica možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • istok os 17.07.2022.

    Osijek raste i rast će još jače

  • istok os 17.07.2022.

    Sram vas bilo purgeri 30 godina ubijate Hr nogomet sa vašim vodjam i sad kad ima imalo šanse da vam se puše za vrat odmah panika

  • ToniMontana 17.07.2022.

    Trebao je biti penal za Mamica/Dinamo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare