Obavijesti

Sport

Komentari 43

I Riječani su startali pobjedom: Debi Halilovića, Obregon junak

I Riječani su startali pobjedom: Debi Halilovića, Obregon junak

Šibenik je bio bolji većinu susreta po dojmu. No, kada je trebalo realizirati šanse bolja je bila Rijeka. Jedini gol postigao je Jorge Obregon i to nakon što je akciju započeo povratnik u HNL Alen Halilović

Nakon Dinama i Osijeka, pobjedu na otvaranju sezone ostvarila je i Rijeka. Riječani su na Šubićevcu porazili Šibenik 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Anton Krešić VIDEO

Pogodak odluke na Šubićevcu postigao je Jorge Obregon u 74. minuti. Domaćin je u 83. minuti mogao izjednačiti, no Duje Čop je pogodio stativu.

Bio je to okršaj momčadi koje su uvelike izmijenile sastave u odnosu na prošlu sezonu. Rijeku su napustili Hrvoje Smolčić, Robert Murić, Josip Drmić, Domagoj Pavičić i Darko Velkovski, nema niti trenera Gorana Tomića. Momčad sada vodi Dragan Tadić, a kao pojačanja su dovedeni Matej Mitrović, Mateo Pavlović, Mario Vrančić, Pablo Alvarez i Alen Halilović.

Šibenik i Rijeka sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

I Šibenik se rastao s velikim brojem igrača. Šibenski prvoligaš dobio je i novog trenera. Riječ je o Damiru Čanadiju (52), Austrijancu hrvatskih korijena.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, niti previše igre. Rijeka je imala ima blagu prednost u posjedu loptu, međutim nije bilo previše uzbuđenja. Domaćin je prvi udarac u okvir gola imao u 51. minuti kada je pucao Čop, no Labrović je bio siguran. Šest minuta kasnije Rijeka je imala sjajnu priliku, pucao je Haris Vučkić, no Lovre Rogić je sjajno reagirao.

Šibenik i Rijeka sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Rijeka je povela u 74. minuti pogotkom Jorgea Obregona koji je zabio glavom nakon ubačaja Ampema. Valja napomenuti da je akciju započeo povratnik u HNL Alen Halilović koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru. Domaćin je u 83. minuti mogao izjednačiti, no Duje Čop je pogodio stativu.

Šibenik i Rijeka sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Dodajmo kako je Šibenik odlučio donirati zaradu od ulaznica za obnovu uništenih područja u požaru, a utakmicu je pratilo nešto više od 1678 gledatelja što je preračunato oko 10 tisuća eura za žrtve požara. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. kolo HNL-A 21 sat , Stadion Šubićevac, Šibenik
Šibenik
0 : 1
Rijeka
Obregon 74'
Sortiranje događaja

KRAJ na Šubićevcu!

Rijeka je teže od očekivanog stigla do pobjede na startu nove sezone. Jedini pogodak zabio je Jorge Obregon, a debi je upisao Alen Halilović.

90+1'

Promjena kod Šibenika. Ušao je Špeljak, a izašao Mina.

Igrat će se četiri minute sučeva dodatka.

83'

Trese se stativa, Šibenčani traže igranje rukom!

Fantastičan udarac Duje Čopa završio je na stativi. Prethodno ga je Salomon pronašao izvanrednim proigravanjem preko zadnje linije, a bivši napadač Dinama tukao je s desne strane.

Lopta se nakon flipera odbila i pogodila Ampema u ruku, no ona je bila u prirodnom položaju uz tijelo i Duje Strukan nije ni pomislio svirati kazneni udarac za Šibenik.

82'

Dvostruka promjena kod Rijeke. U igru ulaze Jurišić i Hodža, a izlaze Vukčević i Vučkić.

Komentari 43