To je to što me zanima!

VIDEO Đoković urlao na Gorana pa izletio iz Rima. Ivanišević: Boli te ku*ac, makni se od lopte

Đoković je u tri seta izgubio od Danca Holgera Runea (2-6, 6-4, 2-6), a meč su obilježili učestali prekidi zbog snažne kiše, ali i 'gubljenje živaca' srpskog tenisača
Vidi originalni članak

Novak Đoković nije na dobar način odradio pripremu za Roland Garros. Srpski je tenisač, nakon poraza u osmini finala Monte Carla, ispadanja u četvrtfinalu Banja Luke te preskakanja Madrida, rano ispao i na Mastersu u Rimu, posljednjem turniru uoči 'zemljanog' Grand Slama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četvrtfinalu turnira na kojem brani naslov, Đoković je u tri seta izgubio od Danca Holgera Runea. (2-6, 6-4, 2-6), a meč su obilježili učestali prekidi zbog snažne kiše.

Poslije jednog izgubljenog gema, Novak se ljutito obratio Goranu Ivaniševiću i ostatku tima te im rekao sljedeće:

- Čitavu karijeru sam pronalazim rješenje, što će te mi uopće? Nemate nikakvu mentalnu snagu - rekao je Đoković u naletu bijesa, pišu srpski mediji.

Ivanišević mu je ekspresno odgovorio:

- Boli te ku*ac. Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte…

Video pogledajte OVDJE

NOVAK SE OTVORIO TALIJANIMA Đoković: Vidio sam građanski rat u Jugoslaviji, a za svakog Srbina je Kosovo srce tradicije POGLEDAJTE VIDEO Mogao je birati gdje će zabiti lopticu, on napucao Đokovića

Međutim, nije to bio jedini incident Đokovića na pokislom terenu u Rimu. Smetalo mu je i sučevo 'odugovlačenje' čitanja rezultata...

- Gospode, Bože... zašto si to učinio? Zašto radiš dramu? Samo reci rezultat - kazao je Novak Mohamedu Lahyaniju.

Mladi Rune je ovom pobjedom postao tek šesti tenisač u povijesti s boljim međusobnim omjerom (2-1) od Novaka Đokovića. Ostali su: Marat Safin (2-0),  Fernando Gonzalez (2-1) i Andy Roddick (5-4) od neaktivnih tenisača, dok protiv Jirija Veselog (2-0) i Nicka Kyrgiosa (2-1) još ima vremena za poravnati račune.

Danac će u polufinalu igrati protiv pobjednika ogleda Ruud - Cerundolo.

Inače, Roland Garros kreće 22. svibnja, dok se finale igra 11. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Kalima 18.05.2023.

    Njegovo gubljenje je rezultat što sjedi na dva stolca i odražava se to sve više i više na igru i sve ostalo. Ne možeš malo dičiti se svojim srpskim rodom i pravoslavljem, a sa druge strane stolca držati uz sebe indijske gurue i ostale paganštine poput žena mu grli drveće... S takvim stvarima nije se za igrati i ne idu nikako skupa. Ili jesi ili nisi potpuni čovjek do toga do čega držiš. Treba se odlučiti. Kako na terenu tako i u životu.

  • liliZG2.0 18.05.2023.

    zaslužuju jedan drugog

  • mirko1962 18.05.2023.

    Ima Nole pravo sve sta kaze bre

Komentiraj...
Vidi sve komentare