To je to što me zanima!

VIDEO Đoković se opet borio s navijačima: Duvajte mi ku*ac!

Znate da 90 posto mečeva igram protiv publike, protivnika i svih živih. Ne mogu ostati smiren. Ako me netko isprovocira i prijeđe granicu ukusa, onda mu pokažem gdje mu je mjesto, rekao je Nole
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković bez većih problema plasirao se u osminu finala Wimbledona, gdje lovi šestu titulu i 20. Grand Slam, čime bi se izjednačio na vrhu s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Srbin je u trećem kolu pobijedio Amerikanca Denisa Kudlu 6-4, 6-3, 7-6 (9-7) poslije dva sata i 17 minuta igre. Osim s protivnikom, imao je borbu i s publikom koja mu je konstantno nešto dobacivala.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasno je slavio poene njima u inat, a nakon sjajne borbe u posljednjem poenu, okrenuo se prema tribini i poviknuo: "Duvajte mi k...!"

- Nije to bilo na srpskom, možda ste pogrešno razumjeli - nasmijao se Đoković za Sport Klub nakon meča i dodao:

- Vi znate da 90 posto mečeva igram protiv publike, terena, protivnika i svih živih, tako da sam na to navikao. Ali čovjek sam koji ima emocije, od krvi i mesa, i ne mogu uvijek ostati smiren. Ako me netko isprovocira i prijeđe granicu ukusa, sportskog ponašanja i poštovanja, onda mu pokažem gdje mu je mjesto.

Posljednji poen i reakciju Đokovića možete pogledati OVDJE.

ZVIJEZDA WIMBLEDONA Riješila ispite pa zablistala na Wimbledonu: 'Radije bih prošla ovdje nego ispit iz matematike'

Nije to prvi, a vjerojatno ni posljednji put da Nole ima obračune s navijačima. Ove godine na Australian Openu, u meču protiv Dominica Thiema, izvrijeđao je publiku jer su vikali usred poena.

- Je*eno umuknite - poručio im je.

U borbi za četvrtfinale čeka ga Čileanac Cristian Garín, 20. igrač svijeta.

BIZARAN KRAJ VIDEO Povratila na meč-lopti pa izbacila osvajačicu Wimbledona

- Iskreno, nisam se najbolje osjećao. Kad sam izašao na teren, već sam osjetio da nije baš idealan dan. Fizički i mentalno osjećaj nije bio idealan. Ali, s druge strane, uspio sam privesti meč kraju u tri seta i to je ono što se računa, rezultat - rekao je Đoković i priznao:

- Servis me nije služio, to je element u igri koji je jako bitan na travi i uvijek je potreban. Iskreno, malo sam bio iznenađen koliko sam izgubio ritam i tempo na servisu, ali dobro. Što je, tu je. Svatko ima takav dan. Nadam se da je najlošiji dan bio baš danas od čitavog turnira. Sad imam dva slobodna dana da se malo odmorim i da radim na nekim stvarima, između ostalog i na servisu, i da se spremim za idućeg protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • dusansk 03.07.2021.

    Legenda 🇷🇸  !!!

  • Vuk sa Plitvica 03.07.2021.

    Bravo moj Srbine tako se to radi☝️🇷🇸🙋

  • Cro-bro 03.07.2021.

    Bas me zanima hocu li dobiti karton posto sam odgovorio isto kao sto stoji i u naslovu!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare