To je to što me zanima!

Video: Ederson nokautirao svog stopera koji je morao u bolnicu

Deset minuta prije kraja utakmice City je vodio protiv Arsenala 2-0, a na jednu dugu loptu izašao je golman Ederson (26) i žestoko pokupio svog stopera Erica Garciju (19) koji je odmah odvezen u bolnicu na preglede
Vidi originalni članak

Stadioni su prazni pa bi se uzvik 'mojaaaa' trebao jako dobro čuti. No, neki se put dogodi da se suigrači jednostavno ne stignu maknuti jedan od drugoga i to zna završiti katastrofalno kao što je završilo na utakmici Manchester Cityja i Arsenala (3-0). Golman Ederson je izašao na dugu loptu kako bi spasio moguće utrčavanje, a na kraju je teško nokautirao mladog stopera Erica Garciju (19).

Fernandinho je odmah digao ruke u zrak ukazujući na to kako je mladi Španjolac u teškom stanju, a sudac Taylor ekspresno je dopustio medicinskoj službi da utrči na teren. Doktori 'građana' odmah su igraču stavili ovratnik te mu iz mjera predostrožnosti na usta i nos stavili masku s kisikom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Hitna ga je odmah odvezla u bolnicu gdje je prošao preglede te je otpušten iz bolnica. Slijedi mu par dana odmora, ali i pretraga kako bi se utvrdila reakcija tijela na napor nakon ovakvog nokauta. Sigurno neće igrati protiv Burnleyja, a nakon malo odmora vjerojatno će se vratiti treninzima.

Brazilac je odmah otišao u posjet Španjolcu te na Instagramu objavio kako je s mladim Ericom sve uredu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 18.06.2020.

    Guardiola je teatralan lik, čim je kamera bila usmjerena prema njemu, dok je ovaj ležao na terenu, čovjek glumi i trlja se po oku kao da mu suza kapa. Dok minutu poslije, opet je u kameri i ima žustru raspravu sa, mislim, Sterlingom. Iz takvog razloga je iritantan trener, a takve stvari je potvrdio Samuel Eto'o. Inače City je top momčad i veliki favorit kao osvajač LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare