To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol je opet bio odličan, ali Englezi ga kritiziraju zbog ove greške: 'Kriv je za gol'

Brzonogi David Fofana napao je po lijevoj strani gdje je igrao Joško Gvardiol. Pep Guardiola mladog "vatrenog" u posljednje vrijeme koristi na poziciji beka, iako je Gvardiol po vokaciji stoper
Vidi originalni članak

Manchester City slavio je 3-1 protiv Burnleyja u 22. kolu engleske Premijer lige, a junak utakmice bio je Julian Alvarez koji je zabio dva gola u prvom poluvremenu. Početkom drugog poluvremena Rodri je zabio za 3-0 i potvrdu pobjede "građana". Burnley je gol zabio u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brzonogi David Fofana napao je po lijevoj strani gdje je igrao Joško Gvardiol. Pep Guardiola mladog "vatrenog" u posljednje vrijeme koristi na poziciji beka, iako je Gvardiol po vokaciji stoper. Fofana je napao Gvardiola jedan na jedan, pretrčao ga i dodao na drugu stativu gdje je Al Dakhli zabio počasni gol.

PREMIERSHIP Liverpool deklasirao Chelsea, a Gvardiol i Kova igrali u slavlju Cityja: Zaigrao Erling Haaland

Gvardiol je odigrao jako dobro, sudjelovao je u izgradnji napada Cityja, ali engleski mediji smatraju da je trebao bolje reagirati u toj situaciji.

Manchester Evening News Gvardiolovu igru ocijenio je s ocjenom 5, a ovako ju je obrazložio:"Nije išao naprijed kao u prijašnjim utakmicama ove sezone te je Burnley preko njegove strane zabio kasni gol."

JOŠKO OTVORENO Gvardiol o suigračima iz Cityja: 'Zezaju me da sam Kovin otac, a jedan ne odgovara na poruke'

Manchester World mu je dao ocjenu 6: "Bio je napadačka opasnost Cityja na lijevoj strani. Dobro je surađivao s Dokuom. No Gvardiol je kriv za Burnleyjev gol jer je dopustio Fofani da ga prođe i prelako uđe u kazneni prostor."

Nešto blaži bio je Goal: "Većinu utakmice bio je moćan na obje strane terena. Savršeno je startao na Lylea Fostera i bio blizu postizanja pogotka. No, ocjena je niža jer ga je suparnik prelako prošao prilikom postizanja utješnog pogotka Burnleyja."

Najpopularniji mediji u Engleskoj, Daily Mail dao je Gvardiolu solidnu ocjenu 7.5 i napisao da je igrao s najviše samopouzdanja otkako je za 90 milijuna eura došao iz RB Leipziga.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Good Side 02.02.2024.

    A ne znam možda zato ŠTO NE IGRA NA PRIRODNOJ POZICIJI On nije za beka on jednostavno nema tu brzinu da igra i napad i obranu stavi ga u obranu sa Diasom i ne izmišljaj toplu vodu ja znam da Pep želi da njegovi igrači igraju više pozicija ali on beka ne može igrati nema tu brzinu koju bek treba imati

  • Čeljo Brtika 01.02.2024.

    Debelo precijenjen.

  • Despacito193 01.02.2024.

    Ja gledao cijelu utakmicu, po meni igrač utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare