To je to što me zanima!

VIDEO Euforija u svlačionici Reala: Presretnog Modrića ni masaža nije mogla zaustaviti

Slavlje se nakon terena preselilo u svlačionicu, bila je to prava mala euforija u kojoj su igrači iskazivali svoje plesačke i pjevačke sposobnosti. Modrić je isprva bio pod pritiskom snažnih ruku klupskog masera
Vidi originalni članak

Luka Modrić izvan igre gledao je što njegovi suigrači rade u završnici utakmice sa Cityjem. Ni on poput ostalih na klupi nije mogao sjediti, vjerojatno je i on počeo gubiti vjeru kada je utakmica stigla do 90. minute. A onda znamo što se dogodilo, Rodrygo je s dva gola u 90 sekundi donio produžetke, a u njima Benzema Realu finale.

Modriću je to peto finale Lige prvaka, čudesan podatak jednako takvog nogometaša.

- Ali, što je ovo - napisao je ushićeni Modrić ubrzo nakon utakmice na društvenim mrežama.

Još jedna potvrda, primjerice, zašto Real nosi nadimak kraljevskog klub, primjerice. Slavlje se nakon terena preselilo u svlačionicu, bila je to prava mala euforija u kojoj su igrači iskazivali svoje plesačke i pjevačke sposobnosti. Modrić je isprva bio pod pritiskom snažnih ruku klupskog masera koji mu je "sređivao" list, a onda se pridružio grupnom plesu.

MA SVAKA ČAST, LUKA! Čudesna kraljevska desetka već je postao Realov rekorder, a ubrzo 'skida' i Cristiana Ronalda SUDAC POGRIJEŠIO Strahonja o šamaru: Orsato nije htio utjecati na rezultat, a ne bi pogriješio s crvenim Laporteu

Video pogledajte OVDJE.

- Veličina ovog kluba, to je klub koji ti ne dopušta da spustiš gard kada se čini da je sve gotovo, daje ti snagu da nastaviš, da se boriš, da vjeruješ - rekao je Carlo Ancelotti nakon pobjede.

- Ovaj klub nikada se ne predaje, bori se do kraja, to je vrlina ove momčadi. Rodrygo je spektakularan, svima treba čestitati. Moramo biti zadovoljni i sretni, eliminirali smo sjajnu momčad sa odličnim trenerom. Majko mila, kako igraju nogomet - dodao je Casemiro.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • domo 05.05.2022.

    Ove dvije utakmice koje su te dvije ekipe odigrale pokazatelj su kako se igra nogomet na najvišoj razini i jednostavno su bile užitak za gledati. Naravno da je Cityju nedostajalo malo sreće jer mogli su se i oni plasirati u finale i nitko nebi mogao reći da nisu zaslužili. Meni je svakako draže zbog Luke da je Real tamo i mislim da kvaliteta nogometa u finalu neće izostati..

  • 05.05.2022.

    Koliko jalnih,ljubomornih malih ljudi!

  • tvrtvrt 05.05.2022.

    Jel i radnici koji odrade svoj posao 8 ili 12 sati imaju poslje masazu

Komentiraj...
Vidi sve komentare