To je to što me zanima!

VIDEO Evo kako su goropadni Englezi isprašili Senegalce

Senegalci su u prvih pola sata stvorili pregršt šansi i propisno se ispromašivali. Svoje prilike nisu iskoristili i brzo je stigao 'blitzkrieg' Engleza, koji su kasnije potvrdili uvjerljivu pobjedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Engleske lako su se obračunali sa Senegalom u osmini finala Svjetskog prvenstva iako se dobar dio prvog poluvremena nije činilo da će tako biti. 'Gordi Albion' je na koncu slavio 3-0 i izborio europski klasik u četvrtfinalu s Francuskom, koja je nešto ranije srušila Poljsku 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Senegalci su u prvih pola sata stvorili pregršt šansi i propisno se ispromašivali, a najbolji čovjek na terenu bio je engleski golman Jordan Pickford. Branio je sjajno i sačuvao mrežu svoje momčadi, koja je do 39. minute stvorila samo jednu polupriliku.

Onda se u 39. minuti otvorilo. Iz prve i jedine šanse do tada Engleska je povela. Pogodio je Jordan Henderson, a samo četiri minute kasnije Senegal se u potpunosti raspao. Na 2-0 povisio je Harry Kane.

U nastavku afrička momčad nije imala snage uzvratiti pa ni postići počasni pogodak. Zato jest Engleska, koja je vrlo rano u nastavku, u 57. minuti, postigla i treći. Strijelac je bio Bukayo Saka.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • peleps 05.12.2022.

    Isprasili🤦🏼‍♀️

  • Anonimuss 05.12.2022.

    Ako dobiju Francuze onda imaju velike šanse za osvajanje.. Samo da ne namjeste tekmu kao što sve namještaju..

  • Croat100 05.12.2022.

    Ako sam dobro vidio u slučaju prolaza imamo dan manje odmora.Igramo prije Engleza i Francuza,a oni igrali prije nas. Svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare