To je to što me zanima!

Stipić šou: Bila je mala ribica na snijegu, vratilo me u djetinjstvo

Snijeg je napadao u Gorici i poremetio utakmicu, ali i razveselio Stipićeve izabranike koji su nakon susreta predvođeni trenerom proslavili pobjedu na gostovanju (1-0)
Vidi originalni članak

Nije mogao Tomislav Stipić suspregnuti veselje te je trčao od igrača do igrača nakon velike pobjede u Gorici (1-0) po iznimno teškim uvjetima. Bilo je upitno prije utakmice hoće li se ona uopće održati, ali sudac Ivan Bebek je u dogovoru s igračima odlučio kako će se ipak igrati.

GORICA - SLAVEN 0-1 Stipić uzeo nova tri boda i bacio se u snijeg! Filipović spasio sve

- Sretni smo i zadovoljni, a prije utakmice me sudski tim pitao za mišljenje, ali moram priznati da si nisam usuo med kašikom kao mali, tako da nisam znao dat savjet. Ali rekao sam, ako će se igrati, pobijedit ćemo. Posebno sam zadovoljan i ponosan jer je ekipa pobijedila bez mene. Ja sam trener opsjednut detaljima koji ima dosta automatizma u igri, a danas sam možda imao 3% udjela u igri pa me čini ponosnim što je ekipa kod Gorice pobijedila 'bez trenera' - rekao je Stipić nakon pobjede.

Bilo je dosta problema, lopta je uglavnom putovala zrakom, ali nije to spriječilo nogometaše obje momčadi da isprobaju u kakvoj su formi golmani. Kristijan Kahlina je imao manje posla, ali je primio gol iz dvojbene situacije koja je za milimetar presuđena u korist 'farmaceuta', dok je nevjerojatni Ivan Filipović bio i više nego zaslužan za slavlje gostiju.

Obranio je zicer Lovriću u smiraj utakmice, a odlično je reagirao i na dva njegova udarca. Vikao mu je trener Stipić s klupe zahvale, u jednom se navratu 'zakačio' i sa Bebekom te dobio žuti karton, ali i na kraju žustro proslavio pobjedu sa svojim nogometašima. U zajedničkom dogovoru su proslavili i pobjedu 'klizanjem' po snijegu na prsima.

- Mala ribica na snijegu kad smo već igrali hokej na ledu pa sam rekao da se idemo malo proklizati. Podsjetio sam se djetinjstva - zaključio je simpatični Stipić.

POGLEDAJTE VIDEO: Snježno slavlje nogometaša Slavena

Uspio je klub iz Koprivnice doći do druge pobjede zaredom, a ovog ih vikenda očekuje utakmica protiv Dinama na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RobiPuber 03.12.2020.

    Hahahaha kad se sjetim na početku govorili hit Gorica :D

  • bibaaaa@@@css 03.12.2020.

    Svaka vam cast!

  • yUeSandAj 02.12.2020.

    Rodijace samo udri, necu ti zamjerit kaj si mi goricu dobio

Komentiraj...
Vidi sve komentare