Obavijesti

Sport

Komentari 7

Stipić uzeo nova tri boda i bacio se u snijeg! Filipović spasio sve

Stipić uzeo nova tri boda i bacio se u snijeg! Filipović spasio sve

U jako teškim uvjetima u Gorici uspjeli su 'farmaceuti' uzeti i nova tri boda u HNL-u! Najsretniji je bio Tomislav Stipić kojeg je u više navrata spasio golman Filipović, a za pobjedu je zabio Soldo glavom

U odgođenom susretu 11. kola Prve HNL Slaven Belupo je na gostovanju pobijedio Goricu sa 1-0 ostvarivši četvrtu pobjedu sezone, dok je Gorica izgubila treći put. 

Velika Gorica: Gorica - Slaven Belupo susreli se u 11. kolu Prve HNL

Igralo se po teškim uvjetima, a veći dio travnjaka bio je prekriven snijegom. No, bila je to zanimljiva i žustra utakmica s nekoliko prilika na obje strane. Gol odluke zabio je Vinko Soldo u 53. minuti nakon ubačaja Frane Mlinara. Činilo se kako je Soldo u zaleđu, ali nakon VAR provjere sudac Ivan Bebek je pokazao na centar.

Velika Gorica: Gorica - Slaven Belupo susreli se u 11. kolu Prve HNL

Najbolju priliku za izjednačenje Gorica je imala u sudačkoj nadoknadi, kada je pucao Kristijan Lovrić, no ostao je na osam golova ove sezone. Njegov udarac sjajno je zaustavio Ivan Filipović. Bio je to drugi međusobni dvoboj ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom, igranom u drugom kolu u Koprivnici, Gorica je slavila sa 2-1.

Velika Gorica: Gorica - Slaven Belupo susreli se u  11. kolu Prve HNL

Momčad trenera Tomislava Stipića trenutno je peta sa 17 bodova, dok je Gorica ostala treća sa šest bodova više. Vodi Osijek sa 27 bodova, dok Dinamo ima bod manje, ali i dvije utakmice manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
11. KOLO HNL-A 17:00 , GRADSKI STADION VELIKA GORICA
Gorica
0 : 1
Slaven
55' Soldo
Sortiranje događaja
90'+6'

Evo i Kahline u gostujućem šesnaestercu! Pokušao je golman i kapetan domaćih zaprijetiti gostima, ali Filipović je to uhvatio! A proslavio je to i Tomislav Stipić koji je 'proletio' po snijegu i proslavio nova tri boda! 

90'+4'

Skinuo je Ivan Filipović zicer Lovriću pred sam kraj susreta! Ne ide danas Kristijana, ali odlično je reagirao golman gostiju! Jovičić je još jednom pokazao umijeće bacanja dugog auta, a Hamad je napravio faul u gostujućem šesnaestercu.

90'+2'

Dobio je žuti karton i trener Belupa Tomislav Stipić jer je tražio prekršaj kojeg nije bilo, a nakon reakcije Jovičića prema Stipiću je i on dobio žuti karton. Jovičić je pokazao kako daleko može baciti loptu iz auta, a Čabraja ide izvesti novi korner za domaće.

90' NADOKNADA

Gorica je krenula svim sliama prema naprijed, dok gosti uzimaju koliko god vremena mogu. Četvrti je sudac još pokazao šest minuta nade za domaću momčad. 

86'

Još jedna odlična reakcija gostujućeg bloka! Dva su puta blokirali 'farmaceuti' i obranili gol, a Tomislav Stipić je pripremio tri igrača koja će ući u igru. To su Jeffren, van Bruggen i Prce, a izlaze Lulić, Knöll i Glavčić.

Komentari 7