To je to što me zanima!

VIDEO Genijalni Livaja i 'lopta s očima' za Mlakara, debi iz snova za portugalskog stopera

Hajduk je u 22. kolu HT Prve lige slavio protiv Gorice s 4-0 i najavio nastavak borbe za naslov prvaka Hrvatske. Fantastičnu utakmicu odigrao je Livaja, a impresioniralo je i pojačanje iz Benfice
Vidi originalni članak

Valdas Dambrauskas je, suprotno očekivanjima i dosadašnjoj formaciji, danas od prve minute protiv Gorice krenuo s tri stopera. Standardnom stoperskom dvojcu Katić-Elez pridružio se i Ferro. Upravo je pojačanje iz Benfice dovelo Hajduk u prednost već u 3. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KOMENTAR Sjajni Ferro debitirao je golom, ali Hajdukov 'Ferrero' je Livaja!

Krovinović je ubacio iz 'skraćenog kornera', Portugalac je ostao neometen na drugoj stativi i probio glavom Kotarskog za prvijenac u debitantskoj utakmici u dresu 'bilih'.

Hajduk je u 39. minuti povećao prednost na 2-0 nakon što je precizan s bijele točke bio Marko Livaja. Krovinović je ponovno ubacio iz slobodnjaka, lopta je pogodila u ruku Steenvoordena, a Pejin je sam išao pogledati snimku nakon konzultacija s VAR sobom. Na usporenoj snimci očito je kako Nizozemac povlači ruku iza leđa, no Pejin nije previše razmišljao.

Treći gol Hajduka bio je melem za oči svakog nogometnog fanatika. Krovinović je dodao Livaji koji je bio usamljen na suparničkoj polovici. A kada majstoru date prostora, ne može, po vas, dobro završiti. Krajičkom oka najbolji strijelac HNL-a vidio je Mlakara kako utrčava između stoperskog para Gorice i poslao mu fenomenalnu loptu nakon čega Slovenac nije imao težak zadatak. Pomoćnik je podignuo zastavnicu, no VAR soba je ustvrdila da je gol - čist!

U 82. minuti čudesni Livaja fantastičnu predstavu okrunio je još jednim golom, ukupno 17. u HNL-u ove sezone. Bila je to školska akcija gostiju. Grgić je proigrao Sahitija po lijevoj strani pred kojim se otvorio prostor. Ubacio je na drugu stativu na Mikanovića, a novi igrač Hajduka je spustio za Livaju koji je loptu poslao u donji desni kut.

Sve golove s utakmice Gorica - Hajduk pogledajte ovdje.

GORICA - HAJDUK 0-4 Hajduk razbio Goricu: Ferro zabio u debiju, Livaja odigrao još jednu čudesnu utakmicu!

Hajduk je 4-0 pobjedom, barem privremeno, skočio na drugo mjesto sa samo dva boda zaostatka za vodećim Dinamom. Osijek je na 40, kao i Rijeka.

 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • torcavk 06.02.2022.

    Neznam jel itko primjetio kako je prije dodavanja bacio lažnjak, pa tek onda dodao za Mlakara.. stvarno je Igračina.. svaka čast Marko, živ nam i zdrav bio!! 🔴🔵

  • Vladovladić_2 06.02.2022.

    Opet nam sudci nisu svirali penea i nisu priznali regularan gol, onaj pokrajni podigao zastavicu. VAR presudio istinu. Da nije VAR-a opet bi nas krali kao i prijašnjih godina i opet bi Dinamo bježao 20 bodova.

  • uvijek žedan 06.02.2022.

    genijalno dosuđen penal za ništa, ponovo se promijenila nogometna pravila pa se sude nekakvi "štrafanci" ili to vrijedi samo za neke ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare