To je to što me zanima!

VIDEO Frcale iskre na treningu Intera! Lukaku držao Marcela Brozovića što dalje od golmana

Hrvatu se nije svidjelo kako golman Intera oštro ulazi u duel, pa je nogom udario ručnik na travnjaku. Onana se zatim okrenuo i nasrnuo na Brozovića, a situaciju je spasio Romelu Lukaku
Vidi originalni članak

Samo dan uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka svlačionicu Intera zadrmao je problem. Romelu Lukaku morao je odvojiti golmana Andrea Onanu (27) od hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića (30).

Inter je odrađivao posljednji trening uoči uzvrata s Benficom. Igrači su sudjelovali u poznatoj vježbi nazvanoj rondo, a Onana je zaglavio u sredini. Morao je zaustaviti dodavanje kako bi se spasio, a grubo je izašao na loptu koju je Brozović pravovremeno dodao. 

TREĆI DOMAĆI PORAZ U NIZU Inter odmarao igrače za Ligu prvaka pa izgubio od Monze TREĆI MANDAT U MILANU? Ništa od povratka na Poljud! Ivan Perišić na korak do Intera

Hrvatu se nije svidjelo kako golman Intera oštro ulazi u duel, pa je nogom udario ručnik na travnjaku. Onana se zatim okrenuo i nasrnuo na Brozovića, a situaciju je spasio Romelu Lukaku, koji je rukama uhvatio Onanu i zaustavio ga u naletu. 

Inter u uzvratu protiv Benfice ima prednost od dva gola iz prvog četvrtfinala i imaju priliku za najveći europski uspjeh u posljednjih deset godina, a sigurno se nada da ovaj incident neće pokvariti atmosferu u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Murterskomore 18.04.2023.

    Frajer bi na Broza, baš me zanima koliko dugo bi pauzirao od nogometa

  • pusi pimpeka 18.04.2023.

    Brozović nije ovak bil ljut ni kad mu nisu hteli pustiti Seku Aleksić u casinu u sred Milana.

  • __Che__ 18.04.2023.

    broz kad je pijan nije svoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare