To je to što me zanima!

VIDEO Fury pogodio Ngannoua zabranjenim udarcem laktom!

Kvalitetnim boksanjem i agresivnim pristupom nakon knockdowna Fury je uspio doći do pobjede sudačkom odlukom, ali ishod bi možda bio i drugačiji da su suci dali negativni bod Furyju zbog ilegalnog udarca
Vidi originalni članak

WBC prvak teške kategorije Tyson Fury (35, 34-0-1) podijeljenom je odlukom sudaca slavio u 'crossover' meču protiv bivšeg UFC prvaka Francisa Ngannoua (37, 0-1).

Iako je Fury na kraju slavio, Ngannou je oduševio publiku vrlo dobrom boksačkom izvedbom unatoč debiju u tom sportu. Podsjetimo, Ngannou je majstor mješovitih borilačkih vještina, a prvi se put našao u boksačkom ringu. I to kakav je debi imao.

OGROMNI PRIHODI Strašne cifre: Evo koliko su Fury i Ngannou zaradili od borbe

Suočio se oči u oči s najboljim boksačem svijeta, Furyjem, protiv kojeg se mnogi boksači oklijevaju boriti. Ipak, Kamerunac je bio neustrašiv, a pružio je sjajnu borbu koju je okrunio sjajnim krošeom u trećoj rundi kojim je srušio gorostasnog Furyja na pod. 'Gypsy kingu' nije dugo trebalo da se digne na noge, ali na njegovom se licu vidio šok.

Ipak, kvalitetnim boksanjem i agresivnijim pristupom Fury je uspio doći do pobjede sudačkom odlukom (95-94 Ngannou, 96-93 Fury, 95-94 Fury). 

BILO JE BLIZU... Pljušte reakcije nakon slavlja Furyja: 'Obožavam ga, ali bi ga trebalo biti sram ove pobjede'

Međutim, ishod bi možda bio i drugačiji da su suci dali negativni bod Furyju zbog ilegalnog udarca na UFC borcu. Naime, Fury je u jednom trenutku meča pogodio suparnika čistim udarcem laktom u glavu.

Ponovljene snimke pokazale su čisti, neobranjeni udarac koji je pogodio Kamerunca u glavi, a sporni trenutak možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KEŠŠ 29.10.2023.

    Fury se samo hrva i grli protivnika i na taj način umara suparnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare