To je to što me zanima!

VIDEO Golčina 'Mije od Arabije': Caktaš zabio dvaput u pobjedi

Donedavni kapetan Hajduka s dva je gola donio Damacu pobjedu protiv Abhe u Saudijskoj Arabiji, a mladi reprezentativac Roko Šimić započeo je preokret Lieferinga protiv Dornbirna u drugoj austrijskoj ligi
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Hajduka Mijo Caktaš (29) vukao je novi klub Damac do pobjede na gostovanju kod Abhe u šestom kolu saudijskog prvenstva 3-1. Hrvatski veznjak zabio je dva kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš posjetio baku Mariju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donio je vodstvo svojoj momčadi u 17. minuti, pospremivši u mrežu jedan odbijanac, a posebno atraktivan bio je gol za 3-1 u 86. minuti, kad je iz voleja pogodio suprotni kut.

Caktaš je izašao iz igre u 90. minuti, a prvo poluvrijeme za momčad Damaca odigrao je bivši napadač Dinama Hilal Soudani.

Klub kojega vodi hrvatski stručnjak Krešimir Režić treći je na ljestvici Saudijske profesionalne lige s dva boda zaostatka za Al Ittihadom.

Dvostruki strijelac bio je i napadač hrvatske U-21 reprezentacije Roko Šimić (18) koji je zabio drugu utakmicu zaredom za Liefering u austrijskoj 2. Bundesligi.

Igrač Red Bull Salzburga na posudbi dvama golovima iz penala započeo je preokret Lieferinga protiv Dornbirna. Igrao je do 76. minute.

Šimićeva je momčad pobijedila 4-1 i druga je nakon devet kola prvenstva, sa šest bodova minusa za Austrijom Lustenau.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • cimioko 25.09.2021.

    Roko Simic hahaha.. za ulicu ne bi mi igrao 

  • a disi ti 25.09.2021.

    Tko je pak sad taj? Gonjaj to u repku dalicu povedi naass

  • 25.09.2021.

    Zabil nakon 5 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare