To je to što me zanima!

VIDEO Golman kao Petković! Pogledajte briljantne škarice

Nizozemski golman četvrtoligaša OUW-a Sandro Arouvaino (29) dotrčao je u kazneni prostor i najbolje se snašao nakon slobodnog udarca koji je izveo njegov nećak
Vidi originalni članak

Uobičajena je praksa da golmani u posljednjim minutama utakmice, prilikom nepovoljnog rezultata, dolaze u protivnički šesnaesterac. Pokušavaju tako biti dodatna prijetnja protivničkoj momčadi i dočekati nekakav odbijanac kako bi ga pospremili u mrežu poput, recimo, bivšeg hajdukovca Karla Letice.

Sandro Aruvaino (29) proslavio se baš zbog takve situacije. Aruvaino je golman nizozemskog četvrtoligaša UOW-a i donedavno je bio apsolutni anonimac u svijetu nogometa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić o Petkoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uglavnom, igrala se 98. minuta,a njegov UOW je gubio 2-1. Izborili su slobodan udarac na 30-ak metara, a Aruvaino je odlučio dotrčati u protivnički kazneni prostor. Slobodnjak je izveo njegov nećak, a lopta je nakon lošeg izbacivanja došla pred Aruvaina. On je u maniri Brune Petkovića primio loptu na prsa i škaricama pospremio loptu u mrežu. 

POGLEDAJTE EUROGOL VIDEO Petković pred Dalićevim očima zabio spektakularan gol! Škaricama rasparao mrežu Boda

- Vidio sam loptu kako dolazi prema meni. Ubacio je moj nećak, ovo mu je bila prva utakmica za klub i zbog toga je sve posebno zabavno. Naravno, svatko sanja zabiti ovakav gol - rekao je golman nakon utakmice.

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MatijaKezele 19.04.2023.

    Dajte mu puskasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare