To je to što me zanima!

VIDEO Hajdukov junior vježba s mamom za derbi protiv Cityja: Trening mu se jako svidio

Poznata hrvatska fitness trenerica i bivša Miss Universe Hrvatske priprema sina za najbitniju utakmicu u sezoni, a kako kaže, naglasak su stavili na trbušne mišiće
Vidi originalni članak

Juniori Hajduka u utorak igraju važnu utakmicu protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka za mlade. Hajdukovi mladići naporno treniraju za utakmicu, uključujući i golman Borna Buljan (17), sin nekadašnje Miss Universe Hrvatske.

Renata Lovrinčević Buljan (45) poznata je hrvatska fitness trenerica, a na Instagramu ima vojsku pratitelja od 140.000 koji prate njene rezultate, a u najnovijoj objavi pohvalila se da je trenirala upravo sa sinom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

- Pogledajte dio treninga Borne Buljana. Danas je naglasak na coreu koji je posebno bitan na njegovu visinu od 197 cm i razvojnoj dobi od 17 godina. Trening mu se jako svidio - napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RL fitness & health (@renata.lovegym)

Renata je 2000. okrunjena kao Miss Hrvatske, ali njeni obožavatelji tvrde da danas izgleda jednako dobro kao i prije 22 godine. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LexiliumHD 27.02.2023.

    Zena izgleda savrseno za svoje godine,bolje nego vecina mladjih:D S druge strane u ovakvom izdanju trenirati sa sinom...Zadrzacu misljenje,sto se toga tice bolje je:D

  • Filipescu K 26.02.2023.

    Ono kad ti pola suigrača iz ekipe dk na mamu.

  • Čeljo Brtika 26.02.2023.

    17 god. 197 cm, doping.

Komentiraj...
Vidi sve komentare