To je to što me zanima!

VIDEO Hladan tuš: Hrvatsku je u 93. šokirao igrač iz treće lige

Uzalud je hrvatskoj reprezentaciji bila premoć u udarcima na gol i dominacija tijekom gotovo cijele utakmice. Nepažnja u zadnjim sekundama odnijela je dva boda
Vidi originalni članak

Jednosmjerna je bila utakmica Hrvatske i Walesa, "vatreni" su dominirali i stvarali prilike, imali čak 19 udaraca naspram četiri gostujuća, osam u okvir naspram nijednog velškog... Do 93. minute.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatko Dalić izvadio je iz igre Luku Modrića koji je dobio ovacije, gosti su izveli prekid, a onda je Chris Mepham iz Bournemoutha glavom poslao loptu na drugu stativu gdje je sam bio Nathan Broadhead i zavukao to u bliži kut za 1-1.

GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Broadhead je, inače, igrač Ipswich Towna, člana engleske League One, trećeg razreda tamošnjeg nogometa, a po Transfermarktu vrijedi 500.000 eura.. Velški navijači, kojih je u Split došlo oko 1500, slavili su veliki bod protiv treće reprezentacije s posljednjeg SP-a.

Hrvatska je tako osvojila bod na startu kvalifikacija za Euro i sad protiv Turske u Bursi u utorak (20.45) mora juriti pobjedu. Turci su u prvom kolu pobijedili na gostovanju Armeniju preokretom (2-1).

Statistika Hrvatska - Wales

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nori 🖖 26.03.2023.

    Ljevaja i društvo tamo nebi igrali ni u 10. Ligi

  • DavorBajić 26.03.2023.

    Dalić radi ponovno čudne izmjene. Krama ima veliki ego. Juranović i Livaković gledaju kako im Welšanin iz III lige daje gol. Livaković je trebao krenuti na loptu u zraku. 

  • Miške 26.03.2023.

    Vatreni, posrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare