To je to što me zanima!

VIDEO Igraču Seville navijač je stavio prst u stražnjicu: 'Nadam se da će to kazniti kao rasizam'

Ocampos je priznao kako se suzdržao u reakciji zato što ima dvije kćeri, a još nije poznato hoće li i kakvu će kaznu dobiti mladi navijač, koji se nasmijao nakon neprimjerenog poteza
Vidi originalni članak

Sevilla je pobijedila 2-1 na gostovanju kod Raya Vallecana u 23. kolu La Lige. Isi Palazon zabio je gol za domaćina (29.), dok je Marokanac Youssef En-Nesyri zabio dva gola (19. i 45. minuta) za pobjedu Andalužana.

Podsjetimo, Ivan Rakitić prošlog je tjedna napustio Sevillu kako bi otišao u saudijski Al-Shabab. 

Utakmicu Seville i Raya obilježio je incident kojeg je prouzročio navijač domaćeg sastava. Naime, mladi gledatelj, koji je sjedio u prvom redu, stavio je prst u stražnjicu Sevillinog igrača Lucasa Ocamposa (29), koji je htio izvesti aut.

POGLEDAJTE VIDEO U Realu bijesni: Oštetili su nas za tri penala i rade nas idiotima

Argentinski reprezentativac odmah se okrenuo i osudio potez mladog navijača. Nije nasrnuo na njega, već je pozvao suca Hernandeza Maesa. 

Nakon utakmice Ocampos je objasnio što se točno dogodilo.

DRAMA U MADRIDSKOM DERBIJU VIDEO Hladan tuš za 'kraljeve': Llorente šokirao Real u zadnjim trenucima, Atletico izvukao remi

- Nadam se kako će La Liga ozbiljno postupiti oko ovog događaja, kao i sa slučajevima rasizma. Ne smatram kako su svi navijači Raya poput njega, obično se prema nama ponašaju s poštovanjem. Nažalost, uvijek postoji neka budala. Nadam se kako se ovo neće ponoviti u ostalim utakmicama. Zamislite da se ovo dogodilo u ženskom nogometu. Svi znamo što je moglo biti - rekao je.

Situaciju možete vidjeti OVDJE.

POTRES U LA LIGI Xavi žestoko napao Real i suce: Nismo glupi. Vidimo što se radi

Ocampos je priznao kako se suzdržao u reakciji zato što ima dvije kćeri, dok se mladi navijač nasmijao nakon neprimjerenog poteza.

Inače, Sevilla nakon ove pobjede nešto lakše diše, ali klub iz Andaluzije u velikoj je borbi za ostanak u La Ligi. Cadiz je u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 17 bodova, dok je Sevilla 15. s 20 bodova. Rayo je na 13 mjestu s 24 boda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • mršmršmrš 06.02.2024.

    Staro Ličko rukovanje 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare