To je to što me zanima!

VIDEO Imamo li naj-gol godine? Pogledajte Payetovu volejčinu

Under je iz kornera s desne strane pronašao Payeta na povratnoj, a ovaj 'tuče' iz prve iz voleja i skida paučinu... Doista prekrasan gol kojim nas je Francuz podsjetio na najbolje dane svoje karijere
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige između Marseillea i PAOK-a, francuska je momčad kod kuće slavila sa 2-1 te nosi prednost jednog gola u Grčku.

Domaćin je poveo u 13. minuti preko Gersona na asistenciju Payeta, a bivši nogometaš West Hama se u posljednjoj minuti prvog poluvremena i sam upisao u strijelce. I to na kakav način!

Ünder je iz kornera s desne strane pronašao Payeta na povratnoj, a ovaj 'tuče' iz prve iz voleja i skida paučinu... Doista prekrasan gol kojim nas je Francuz podsjetio na najbolje dane svoje karijere.

Konačnih 2-1 postavio je El Kaddouri u 48. minuti.

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car odigrao je cijelu utakmicu u pobjedničkom sastavu, dok je Antonio Mirko Čolak za goste odigrao posljednjih petnaest minuta.

Uzvrat je za tjedan dana (14. travnja) u Thessalonikiju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Palmanova 08.04.2022.

    ne prati UEFA vise sta se dogadja?teski neredi prije tekme ,na stadionu>nikakve kazne?da su BBB napravili odma bi Uefa kmecala

  • adis23 08.04.2022.

    Stvarno jest golčina, lijepo ju je majstor poklopio!

  • miholjac 08.04.2022.

    u stilu Duje Čopa

Komentiraj...
Vidi sve komentare